Nabeschouwing Norwich City - Tottenham Hotspur (2-2) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 28 december 2019 - 18:30 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Norwich City het zaterdag 28 december 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Tottenham Hotspur (2-2)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Norwich City en Tottenham Hotspur geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Vrancic, waarmee Norwich City met 1-0 de leiding nam. Tottenham Hotspur kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Eriksen, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van S. Aurier kwam Norwich City in de 61e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

H. Kane zette Tottenham Hotspur even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Kevin Friend toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Norwich City - Tottenham Hotspur 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Norwich City Doelpunt M. Vrancic met assist van E. Buendia Norwich City 1-0
22' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. Vrancic Norwich City
46' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Lucas voor J. Vertonghen Tottenham Hotspur
46' Wissel Tottenham Hotspur Wissel D. Sanchez voor J. Foyth Tottenham Hotspur
54' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor J. Lewis Norwich City
55' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt C. Eriksen Tottenham Hotspur 1-1
55' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor T. Krul Norwich City
61' Eigen doelpunt Norwich City Eigen doelpunt S. Aurier Norwich City 2-1
69' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor Lucas Tottenham Hotspur
70' Wissel Norwich City Wissel K. McLean voor M. Stiepermann Norwich City
74' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Lamela voor G. Lo Celso Tottenham Hotspur
75' Wissel Norwich City Wissel T. Trybull voor M. Vrancic Norwich City
83' Penalty Tottenham Hotspur Penalty H. Kane Tottenham Hotspur 2-2
86' Wissel Norwich City Wissel T. Cantwell voor A. Tettey Norwich City
93' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor T. Alderweireld Tottenham Hotspur
96' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor C. Eriksen Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Tottenham Hotspur
Opstellingen Norwich City - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Norwich City en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.