Nabeschouwing Rostov - Orenburg (2-1) || Russische Premier League 2023/2024

Maandag 29 april 2024 - 18:45 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Rostov het maandag 29 april 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Orenburg.

Via de Rostov - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Orenburg (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Sergey Cheban geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Jordhy Thompson, waarmee Orenburg met 0-1 de leiding nam. Rostov kwam in de 81e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ronaldo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 96e minuut zette Nikolay Komlichenko zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rostov de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Cheban, waardoor Rostov dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rostov - Orenburg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Orenburg Doelpunt Jordhy Thompson Orenburg 0-1
31' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Ronaldo Rostov
41' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Brian Mansilla Orenburg
44' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Langovich Rostov
46' Wissel Rostov Wissel Evgeniy Chernov voor A. Langovich Rostov
46' Wissel Rostov Wissel Daniil Utkin voor Ivan Komarov Rostov
51' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Mohammad Ghorbani Orenburg
56' Wissel Orenburg Wissel Renato Gojkovic voor Brian Mansilla Orenburg
64' Wissel Rostov Wissel Nikolay Komlichenko voor Khoren Bayramyan Rostov
72' Wissel Rostov Wissel Denis Terentjev voor Ilya Vakhania Rostov
73' Wissel Orenburg Wissel J. Cuero voor Dmitriy Vorobyev  Orenburg
73' Wissel Orenburg Wissel Lucas Vera voor Jordhy Thompson Orenburg
81' Doelpunt Rostov Doelpunt Ronaldo met assist van Daniil Utkin Rostov 1-1
85' Wissel Orenburg Wissel Y. Mikhaylov voor Gabriel Florentín Orenburg
85' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Renato Gojkovic Orenburg
85' Wissel Orenburg Wissel Mikhail Sivakov voor Mohammad Ghorbani Orenburg
96' Doelpunt Rostov Doelpunt Nikolay Komlichenko met assist van Ronaldo Rostov 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Orenburg
Opstellingen Rostov - Orenburg
De opstellingen van Rostov en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Orenburg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.