Nabeschouwing Rubin Kazan' - Fakel (1-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 26 november 2023 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Rubin Kazan' het zondag 26 november 2023 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Fakel. De wedstrijd wordt gespeeld in Ak Bars Arena in Kazan.

Via de Rubin Kazan' - Fakel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Fakel (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Rubin Kazan' en Fakel is onder leiding van scheidsrechter Evgeny Kukulyak geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Ruslan Bezrukov, waarmee Rubin Kazan met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rubin Kazan' dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Rubin Kazan'.

LIVE Rubin Kazan' - Fakel 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Fakel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt Ruslan Bezrukov met assist van Aleksey Gritsaenko Rubin Kazan 1-0
42' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Valentín Vada Rubin Kazan
46' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Ruslan Bezrukov Rubin Kazan
51' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Nikola Čumić Rubin Kazan
59' Wissel Fakel Wissel Andrey Mendel voor Vyacheslav Yakimov Fakel
59' Wissel Fakel Wissel Nichita Moțpan voor Ruslan Magal Fakel
76' Wissel Rubin Kazan Wissel Aleksandr Lomovitskiy voor Valentín Vada Rubin Kazan
78' Gele kaart Fakel Gele kaart voor Nichita Moțpan Fakel
85' Wissel Rubin Kazan Wissel Umarali Rahmonaliev voor Nikola Čumić Rubin Kazan
86' Wissel Fakel Wissel Matvey Ivakhnov voor Ilnur Alshin Fakel
86' Wissel Fakel Wissel Antonio Jakoliš voor Vasili Cherov Fakel
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Fakel
Opstellingen Rubin Kazan' - Fakel
De opstellingen van Rubin Kazan' en Fakel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Fakel zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Rashid Rakhimov
Coach Sergey Tashuev
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Fakel

Rubin Kazan' en Fakel treffen elkaar in de 16e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeny Kukulyak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Fakel in de Russische Premier League vond plaats op 25 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rubin Kazan'. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Rubin Kazan' favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Fakel slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rubin Kazan' 1
Winst Fakel 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 8e positie staat, terwijl we Fakel terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.