Nabeschouwing Sheffield United - Chelsea (3-0) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 11 juli 2020 - 18:30 uur



In de Premier League 2019/2020 neemt Sheffield United het zaterdag 11 juli 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Chelsea (3-0)

Het Premier League duel tussen Sheffield United en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Andre Marriner geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door D. McGoldrick, waarmee Sheffield United met 1-0 de leiding nam. Sheffield United vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. McBurnie op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Sheffield United, waarmee D. McGoldrick zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andre Marriner, waardoor Sheffield United dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sheffield United - Chelsea
Goals
3
0
Balbezit
24%
76%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
9
15
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
75
148
Gevaarlijke aanvallen
41
89
Passes
251
791
Overtredingen
8
6
Buitenspel
1
0
Corners
4
6
Wissels
3
5
LIVE Sheffield United - Chelsea 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor G. Baldock Sheffield United
18' Doelpunt Sheffield United Doelpunt D. McGoldrick Sheffield United 1-0
33' Doelpunt Sheffield United Doelpunt O. McBurnie met assist van E. Stevens Sheffield United 2-0
46' Wissel Chelsea Wissel A. Rudiger voor A. Christensen Chelsea
46' Wissel Chelsea Wissel M. Alonso voor M. Mount Chelsea
63' Wissel Sheffield United Wissel J. Lundstram voor S. Berge Sheffield United
63' Wissel Sheffield United Wissel L. Mousset voor O. McBurnie Sheffield United
66' Wissel Chelsea Wissel O. Giroud voor C. Pulisic Chelsea
68' Wissel Sheffield United Wissel P. Jagielka voor C. Basham Sheffield United
75' Wissel Chelsea Wissel C. Hudson-Odoi voor R. James Chelsea
77' Doelpunt Sheffield United Doelpunt D. McGoldrick Sheffield United 3-0
78' Wissel Chelsea Wissel R. Loftus-Cheek voor R. Barkley Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Chelsea
Opstellingen Sheffield United - Chelsea
De opstellingen van Sheffield United en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Chelsea zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Chris Wilder
Basiselftal Sheffield United
# Speler Pos.
1 Dean Henderson K
6 Chris Basham V
12 John Egan V
5 Jack O'Connell V
2 George Baldock M
32 Sander Berge M
16 Oliver Norwood M
23 Ben Osborn M
3 Enda Stevens M
9 Oliver McBurnie A
17 David McGoldrick A
Wissels Sheffield United
# Speler Pos.
25 Simon Moore K
19 Jack Robinson V
18 Kieron Freeman V
15 Phil Jagielka V
26 Jack Rodwell M
7 John Lundstram M
22 Lys Mousset A
30 Richairo Zivkovic A
10 Billy Sharp A
Voorbeschouwing Sheffield United - Chelsea

Sheffield United en Chelsea treffen elkaar in de 35e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andre Marriner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield United en Chelsea in de Premier League vond plaats op 31 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 2 keer wist de ploeg van Sheffield United te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sheffield United. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sheffield United 0
Winst Chelsea 2
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield United op een 6e positie staat, terwijl we Chelsea terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sheffield United - Chelsea Opstelling Sheffield United Opstelling Chelsea Live Sheffield United - Chelsea Live Sheffield United - Chelsea kijken Sheffield United - Chelsea kijken Live Sheffield United - Chelsea stream Sheffield United - Chelsea Fox Sports Nabeschouwing Sheffield United - Chelsea Uitslag Sheffield United - Chelsea Statistieken Sheffield United - Chelsea Premier League 2019/2020 Sheffield United - Chelsea wedden Sheffield United - Chelsea gokken Sheffield United - Chelsea Unibet