Nabeschouwing Sheffield United - Tottenham Hotspur (3-1) || Premier League 2019/2020

Donderdag 2 juli 2020 - 19:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Sheffield United het donderdag 2 juli 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Tottenham Hotspur (3-1)

Het Premier League duel tussen Sheffield United en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door S. Berge, waarmee Sheffield United met 1-0 de leiding nam. Sheffield United vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Mousset op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Sheffield United, waarmee O. McBurnie zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 90 minuten deed H. Kane iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Tottenham Hotspur werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Tottenham Hotspur echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sheffield United.

LIVE Sheffield United - Tottenham Hotspur 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Sheffield United Doelpunt S. Berge met assist van C. Basham Sheffield United 1-0
39' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. Norwood Sheffield United
56' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Lamela voor S. Bergwijn Tottenham Hotspur
63' Wissel Sheffield United Wissel L. Mousset voor D. McGoldrick Sheffield United
69' Doelpunt Sheffield United Doelpunt L. Mousset met assist van E. Stevens Sheffield United 2-0
71' Wissel Tottenham Hotspur Wissel T. Ndombele voor S. Aurier Tottenham Hotspur
71' Wissel Tottenham Hotspur Wissel D. Alli voor M. Sissoko Tottenham Hotspur
81' Wissel Tottenham Hotspur Wissel J. Vertonghen voor B. Davies Tottenham Hotspur
84' Doelpunt Sheffield United Doelpunt O. McBurnie met assist van S. Berge Sheffield United 3-0
89' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. McBurnie Sheffield United
90' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane met assist van Son Heung-Min Tottenham Hotspur 3-1
91' Wissel Sheffield United Wissel K. Freeman voor O. McBurnie Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Tottenham Hotspur
Opstellingen Sheffield United - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Sheffield United en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.