Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Leicester City (3-0) || Premier League 2019/2020

Zondag 19 juli 2020 - 17:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Tottenham Hotspur het zondag 19 juli 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Leicester City (3-0)

Het Premier League duel tussen Tottenham Hotspur en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 3-0 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Justin zette Tottenham Hotspur op een 1-0 voorsprong in de 6e minuut van de wedstrijd. Tottenham Hotspur vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Kane op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van Tottenham Hotspur, waarmee H. Kane zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Tottenham Hotspur gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Taylor, waardoor Tottenham Hotspur dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Tottenham Hotspur - Leicester City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Eigen doelpunt Tottenham Hotspur Eigen doelpunt J. Justin Tottenham Hotspur 1-0
37' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane met assist van Lucas Tottenham Hotspur 2-0
40' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane met assist van Lucas Tottenham Hotspur 3-0
46' Wissel Leicester City Wissel D. Gray voor R. Bennett Leicester City
57' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor Lucas Tottenham Hotspur
59' Wissel Leicester City Wissel K. Iheanacho voor A. Perez Leicester City
70' Wissel Leicester City Wissel D. Praet voor Y. Tielemans Leicester City
70' Wissel Leicester City Wissel N. Mendy voor W. Ndidi Leicester City
73' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor J. Evans Leicester City
77' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Lamela voor G. Lo Celso Tottenham Hotspur
77' Wissel Tottenham Hotspur Wissel S. Bergwijn voor Lucas Tottenham Hotspur
83' Wissel Leicester City Wissel G. Hirst voor H. Barnes Leicester City
86' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor D. Sanchez Tottenham Hotspur
89' Wissel Tottenham Hotspur Wissel G. Fernandes voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
92' Wissel Tottenham Hotspur Wissel O. Skipp voor H. Winks Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Leicester City
Opstellingen Tottenham Hotspur - Leicester City
De opstellingen van Tottenham Hotspur en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leicester City zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach José Mario Felix dos Santos Mourinho
Formatie 3-4-3
Coach Brendan Rodgers
Voorbeschouwing Tottenham Hotspur - Leicester City

Tottenham Hotspur en Leicester City treffen elkaar in de 37e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tottenham Hotspur en Leicester City in de Premier League vond plaats op 21 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Tottenham Hotspur favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Leicester City slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Tottenham Hotspur 6
Winst Leicester City 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tottenham Hotspur op een 6e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 4e plaats.