Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Newcastle United (0-1) || Premier League 2019/2020

Zondag 25 augustus 2019 - 17:30 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Tottenham Hotspur het zondag 25 augustus 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Newcastle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Newcastle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Newcastle United (0-1)

Het Premier League duel tussen Tottenham Hotspur en Newcastle United is onder leiding van scheidsrechter Mike Dean geëindigd in een 0-1 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Joelinton, waarmee Newcastle United met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Newcastle United.

LIVE Tottenham Hotspur - Newcastle United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Newcastle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor H. Winks Tottenham Hotspur
17' Wissel Newcastle United Wissel C. Atsu voor A. Saint-Maximin Newcastle United
27' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Joelinton met assist van C. Atsu Newcastle United 0-1
47' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor M. Ritchie Newcastle United
62' Wissel Tottenham Hotspur Wissel G. Lo Celso voor E. Lamela Tottenham Hotspur
62' Wissel Tottenham Hotspur Wissel C. Eriksen voor K. Walker-Peters Tottenham Hotspur
66' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor D. Rose Tottenham Hotspur
82' Wissel Newcastle United Wissel F. Fernandez voor J. Lascelles Newcastle United
87' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Joelinton Newcastle United
88' Wissel Newcastle United Wissel Y. Muto voor Joelinton Newcastle United
88' Wissel Tottenham Hotspur Wissel B. Davies voor D. Rose Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Newcastle United
Opstellingen Tottenham Hotspur - Newcastle United
De opstellingen van Tottenham Hotspur en Newcastle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Newcastle United zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Tottenham Hotspur - Newcastle United

Tottenham Hotspur en Newcastle United treffen elkaar in de 3e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mike Dean en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tottenham Hotspur en Newcastle United in de Premier League vond plaats op 2 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tottenham Hotspur. Op basis van de afgelopen 24 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Tottenham Hotspur als Newcastle United wisten 11 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Tottenham Hotspur 11
Winst Newcastle United 11
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tottenham Hotspur op een 6e positie staat, terwijl we Newcastle United terugvinden op de 19e plaats.