Nabeschouwing Watford - Tottenham Hotspur (0-0) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 18 januari 2020 - 13:30 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Watford het zaterdag 18 januari 2020 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Tottenham Hotspur (0-0)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Watford en Tottenham Hotspur geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Watford kreeg in de 70e minuut een strafschop toegekend, die door T. Deeney werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Watford en Tottenham Hotspur gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Tottenham Hotspur kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Michael Oliver niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Watford - Tottenham Hotspur 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor J. Tanganga Tottenham Hotspur
35' Gele kaart Watford Gele kaart voor E. Capoue Watford
60' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor H. Winks Tottenham Hotspur
60' Gele kaart Watford Gele kaart voor A. Doucoure Watford
69' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor J. Vertonghen Tottenham Hotspur
70' Penalty gemist Watford Penalty gemist T. Deeney Watford
73' Wissel Tottenham Hotspur Wissel C. Eriksen voor D. Alli Tottenham Hotspur
79' Wissel Watford Wissel R. Pereyra voor N. Chalobah Watford
80' Wissel Tottenham Hotspur Wissel G. Fernandes voor G. Lo Celso Tottenham Hotspur
89' Wissel Watford Wissel I. Pussetto voor I. Sarr Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Tottenham Hotspur
Opstellingen Watford - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Watford en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Nigel Pearson
Coach José Mario Felix dos Santos Mourinho
Voorbeschouwing Watford - Tottenham Hotspur

Watford en Tottenham Hotspur treffen elkaar in de 23e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Tottenham Hotspur in de Premier League vond plaats op 19 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Tottenham Hotspur favoriet. 7 keer wist de ploeg van Watford te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Watford. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Watford 1
Winst Tottenham Hotspur 7
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 17e positie staat, terwijl we Tottenham Hotspur terugvinden op de 8e plaats.