Nabeschouwing West Ham United - AFC Bournemouth (4-0) || Premier League 2019/2020

Woensdag 1 januari 2020 - 18:30 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt West Ham United het woensdag 1 januari 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in London Stadium in London.

Via de West Ham United - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Ham United - AFC Bournemouth (4-0)

Het Premier League duel tussen West Ham United en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Graham Scott geëindigd in een 4-0 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door M. Noble, waarmee West Ham United met 1-0 de leiding nam. West Ham United vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Haller op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam West Ham United vervolgens op 3-0. Het was M. Noble die vanaf 11 meter wist te scoren in de 35e minuut.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor West Ham United in de 66e minuut, nadat F. Anderson de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor West Ham United.

LIVE West Ham United - AFC Bournemouth 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Ham United - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt West Ham United Doelpunt M. Noble met assist van R. Snodgrass West Ham United 1-0
23' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor D. Rico AFC Bournemouth
25' Doelpunt West Ham United Doelpunt S. Haller met assist van R. Fredericks West Ham United 2-0
35' Penalty West Ham United Penalty M. Noble West Ham United 3-0
46' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Stanislas voor D. Rico AFC Bournemouth
46' Wissel AFC Bournemouth Wissel R. Fraser voor H. Wilson AFC Bournemouth
66' Doelpunt West Ham United Doelpunt F. Anderson met assist van D. Rice West Ham United 4-0
68' Wissel West Ham United Wissel M. Lanzini voor F. Anderson West Ham United
68' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Simpson voor D. Gosling AFC Bournemouth
76' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor A. Cresswell West Ham United
83' Wissel West Ham United Wissel A. Masuaku voor R. Snodgrass West Ham United
88' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor L. Cook AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting West Ham United - AFC Bournemouth
Opstellingen West Ham United - AFC Bournemouth
De opstellingen van West Ham United en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Ham United gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.