Nabeschouwing Hibernian - Dundee (2-2) || Schotse Premiership 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Hibernian het zaterdag 24 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - Dundee (2-2)

De Schotse Premiership 2018/2019 wedstrijd tussen Hibernian en Dundee geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Kusunga zette Hibernian op een 1-0 voorsprong in de 1e minuut van de wedstrijd. Hibernian vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Porteous op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut wist Dundee de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. Miller.

Na 47 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat P. McGowan de 2-2 maakte voor Dundee.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Hibernian - Dundee 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - Dundee teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Eigen doelpunt Hibernian Eigen doelpunt Kusunga Hibernian 1-0
30' Doelpunt Hibernian Doelpunt R. Porteous met assist van S. Mallan Hibernian 2-0
46' Doelpunt Dundee Doelpunt K. Miller met assist van N. Ralph Dundee 2-1
47' Doelpunt Dundee Doelpunt P. McGowan met assist van M. Woods Dundee 2-2
49' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor M. Milligan Hibernian
54' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor P. Hanlon Hibernian
60' Wissel Hibernian Wissel M. Bartley voor M. Milligan Hibernian
60' Wissel Hibernian Wissel T. Agyepong voor J. MacLaren Hibernian
73' Gele kaart Dundee Gele kaart voor Kusunga Dundee
79' Wissel Dundee Wissel J. Lambert voor C. Miller Dundee
82' Wissel Dundee Wissel L. Spence voor M. Woods Dundee
86' Wissel Dundee Wissel S. Moussa voor K. Miller Dundee
87' Wissel Hibernian Wissel J. Gullan voor T. Agyepong Hibernian
94' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor A. Bogdán Hibernian
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Dundee
Opstellingen Hibernian - Dundee
De opstellingen van Hibernian en Dundee zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hibernian gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Dundee zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.