Nabeschouwing St. Mirren - Motherwell (0-0) || Schotse Premiership 2023/2024

Zaterdag 16 december 2023 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt St. Mirren het zaterdag 16 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in The Smisa Stadium in Greenhill Road.

Via de St. Mirren - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Motherwell (0-0)

De Schotse Premiership 2023/2024 wedstrijd tussen St. Mirren en Motherwell geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. St. Mirren kreeg in de 50e minuut een strafschop toegekend, die door Mark OHara werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren St. Mirren en Motherwell gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Craig Napier niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE St. Mirren - Motherwell 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor Blair Spittal Motherwell
50' Penalty gemist St. Mirren Penalty gemist Mark OHara Mark OHara St. Mirren
68' Wissel St. Mirren Wissel Conor McMenamin voor Thierry Small St. Mirren
69' Wissel St. Mirren Wissel Mikael Mandron voor Stav Nachmani St. Mirren
73' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor Keanu Baccus St. Mirren
78' Wissel St. Mirren Wissel Toyosi Olusanya voor Jonah Ayunga St. Mirren
82' Wissel St. Mirren Wissel Alex Greive voor Greg Kiltie St. Mirren
87' Wissel Motherwell Wissel Thelonius Bair voor Mika Biereth Motherwell
87' Wissel Motherwell Wissel Oli Shaw voor Callum Slattery Motherwell
94' Wissel Motherwell Wissel Paul McGinn voor Georgie Gent Motherwell
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Motherwell
Opstellingen St. Mirren - Motherwell
De opstellingen van St. Mirren en Motherwell zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Motherwell zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing St. Mirren - Motherwell

St. Mirren en Motherwell treffen elkaar in de 18e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Napier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Mirren en Motherwell in de Schotse Premiership vond plaats op 16 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Mirren. Op basis van de afgelopen 47 duels tussen beide teams is Motherwell favoriet. 19 keer wist de ploeg van St. Mirren te winnen, tegenover 12 winstpartijen voor St. Mirren. 16 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst St. Mirren 12
Winst Motherwell 19
Gelijkspel 16
Totaal 47

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Mirren op een 3e positie staat, terwijl we Motherwell terugvinden op de 10e plaats.