Nabeschouwing Belenenses - Rio Ave (0-2) || Primeira Liga

Zaterdag 21 september 2019 - 19:00 uur

In de Primeira Liga neemt Belenenses het zaterdag 21 september 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nacional do Jamor in Jamor, Oeiras.

Via de Belenenses - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Rio Ave (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Rio Ave is onder leiding van scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door B. Moreira, waarmee Rio Ave met 0-1 de leiding nam. Rio Ave vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Lopes op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Rio Ave.

Wedstrijdstatistieken Belenenses - Rio Ave
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
12
16
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
113
90
Gevaarlijke aanvallen
53
24
Passes
488
417
Overtredingen
21
12
Buitenspel
2
2
Corners
4
1
Wissels
3
3
LIVE Belenenses - Rio Ave 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Rio Ave Doelpunt B. Moreira met assist van L. M. Reis d. Rio Ave 0-1
37' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor N. Coelho Belenenses
56' Wissel Belenenses Wissel R. Ribeiro voor Kikas Belenenses
57' Doelpunt Rio Ave Doelpunt D. Lopes met assist van Carlos Mane Rio Ave 0-2
65' Wissel Belenenses Wissel M. Cassierra voor A. Sousa Belenenses
69' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Diogo Calila Belenenses
71' Wissel Rio Ave Wissel Gabrielzinho voor Carlos Mane Rio Ave
75' Wissel Belenenses Wissel I. Faraj voor Lica Belenenses
82' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor H. Koffi Belenenses
85' Wissel Rio Ave Wissel L. Piazon voor N. Santos Rio Ave
91' Wissel Rio Ave Wissel Ronan voor B. Moreira Rio Ave
Opstellingen Belenenses - Rio Ave
De opstellingen van Belenenses en Rio Ave zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rio Ave zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Rio Ave

Belenenses en Rio Ave treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Belenenses en Rio Ave elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Belenenses 0
Winst Rio Ave 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 12e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Belenenses - Rio Ave Opstelling Belenenses Opstelling Rio Ave Live Belenenses - Rio Ave Live Belenenses - Rio Ave kijken Belenenses - Rio Ave kijken Live Belenenses - Rio Ave stream Belenenses - Rio Ave Fox Sports Nabeschouwing Belenenses - Rio Ave Uitslag Belenenses - Rio Ave Statistieken Belenenses - Rio Ave Primeira Liga 2019/2020 Belenenses - Rio Ave wedden Belenenses - Rio Ave gokken Belenenses - Rio Ave Unibet