Nabeschouwing Boavista - Porto (0-1) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 22:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Boavista het zondag 10 november 2019 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Porto (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Boavista en Porto is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 0-1 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Telles, waarmee Porto met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Porto.

LIVE Boavista - Porto 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Porto Doelpunt A. Telles Porto 0-1
44' Gele kaart Porto Gele kaart voor I. Marcano Porto
55' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Fabiano Boavista
69' Wissel Boavista Wissel Y. Njie voor Heriberto Tavares Boavista
70' Gele kaart Boavista Gele kaart voor G. Dulanto Boavista
76' Wissel Boavista Wissel Paulinho voor Mateus Boavista
76' Wissel Porto Wissel Ze Luis voor F. Silva Porto
78' Wissel Porto Wissel S. Nakajima voor W. Manafa Porto
87' Wissel Boavista Wissel Cassiano voor N. Stojiljkovic Boavista
87' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Marlon Boavista
91' Wissel Porto Wissel D. Leite voor M. Marega Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Porto
Opstellingen Boavista - Porto
De opstellingen van Boavista en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Porto zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Porto

Boavista en Porto treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 5 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 12 keer wist de ploeg van Boavista te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Boavista. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Boavista 1
Winst Porto 12
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 8e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 2e plaats.