Nabeschouwing Famalicão - Marítimo (1-1) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 19 januari 2020 - 18:30 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Famalicão het zondag 19 januari 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Marítimo (1-1)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Famalicão en Marítimo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Joel, waarmee Marítimo met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Famalicão het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 96e minuut was het namelijk Martinez Toni die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Famalicão - Marítimo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Marítimo Doelpunt Joel Marítimo 0-1
41' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Roderick Famalicão
43' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Correa Marítimo
45' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Vukovic Marítimo
54' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor C. Racine Famalicão
59' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Zainadine Marítimo
64' Wissel Marítimo Wissel E. Costa voor Joel Marítimo
64' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Ruben Ferreira Marítimo
66' Wissel Famalicão Wissel Martinez Toni voor Anderson Famalicão
66' Wissel Famalicão Wissel R. Lameiras voor I. Pinto Famalicão
76' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor A. Abedzadeh Marítimo
79' Wissel Famalicão Wissel L. Ofori voor Pote Famalicão
88' Wissel Marítimo Wissel Getterson voor J. Correa Marítimo
92' Wissel Marítimo Wissel J. Cley voor R. Pinho Marítimo
96' Doelpunt Famalicão Doelpunt Martinez Toni met assist van C. Racine Famalicão 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Marítimo
Opstellingen Famalicão - Marítimo
De opstellingen van Famalicão en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Marítimo zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Marítimo

Famalicão en Marítimo treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Filipe Cunha Folha Oliveira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Famalicão en Marítimo elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Famalicão 0
Winst Marítimo 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 3e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 11e plaats.