Nabeschouwing Famalicão - Rio Ave (1-0) || Primeira Liga

Vrijdag 16 augustus 2019 - 21:30 uur

In de Primeira Liga neemt Famalicão het vrijdag 16 augustus 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Famalicao in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Rio Ave (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Famalicão en Rio Ave is onder leiding van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa geëindigd in een 1-0 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Messias in de 56e minuut, waardoor Rio Ave met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 66 minuten was het Patrick die Famalicão op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen. Een penalty in de 91e minuut was de ideale kans voor Rio Ave om te scoren. F. Augusto was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-0 bleef.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa, waardoor Famalicão de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Famalicão - Rio Ave
Goals
1
0
Balbezit
62%
38%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
5
Schoten totaal
16
13
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
130
57
Gevaarlijke aanvallen
30
25
Passes
521
307
Overtredingen
16
16
Buitenspel
1
4
Corners
5
2
Wissels
3
3
LIVE Famalicão - Rio Ave 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor N. Perez Famalicão
26' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Tarantini Rio Ave
38' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Junio Rio Ave
56' Rode kaart Rio Ave Rode kaart voor Messias Rio Ave
59' Wissel Rio Ave Wissel Carlos Mane voor Gabrielzinho Rio Ave
59' Wissel Rio Ave Wissel T. Borevkovic voor D. Lopes Rio Ave
66' Doelpunt Famalicão Doelpunt Patrick Famalicão 1-0
78' Wissel Rio Ave Wissel M. Taremi voor Junio Rio Ave
80' Wissel Famalicão Wissel D. Goncalves voor F. Martins Famalicão
83' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Patrick Famalicão
85' Wissel Famalicão Wissel A. Silva voor Martinez Toni Famalicão
88' Wissel Famalicão Wissel U. Racic voor Guga Famalicão
89' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor J. Tymon Famalicão
91' Penalty gemist Rio Ave Penalty gemist F. Augusto Rio Ave
95' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor T. Borevkovic Rio Ave
95' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor F. Augusto Rio Ave
Opstellingen Famalicão - Rio Ave
De opstellingen van Famalicão en Rio Ave zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rio Ave zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Rio Ave

Famalicão en Rio Ave treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Famalicão en Rio Ave elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Famalicão 0
Winst Rio Ave 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 2e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Famalicão - Rio Ave Opstelling Famalicão Opstelling Rio Ave Live Famalicão - Rio Ave Live Famalicão - Rio Ave kijken Famalicão - Rio Ave kijken Live Famalicão - Rio Ave stream Famalicão - Rio Ave Fox Sports Nabeschouwing Famalicão - Rio Ave Uitslag Famalicão - Rio Ave Statistieken Famalicão - Rio Ave Primeira Liga 2019/2020 Famalicão - Rio Ave wedden Famalicão - Rio Ave gokken Famalicão - Rio Ave Unibet