Nabeschouwing Gil Vicente - Boavista (0-0) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 22 september 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Gil Vicente het zondag 22 september 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Boavista (0-0)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Gil Vicente en Boavista geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor G. Affonso in de 21e minuut, waardoor Boavista met een man minder kwam te staan. Het was Gil Vicente dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Gil Vicente, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Gil Vicente - Boavista 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Rode kaart Boavista Rode kaart voor G. Affonso Boavista
31' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Y. Ackah Boavista
35' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Y. Baraye Gil Vicente
36' Wissel Boavista Wissel Carraca voor Mateus Boavista
59' Wissel Gil Vicente Wissel J. Ruiz voor J. Afonso Gil Vicente
62' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Rodrigo Gil Vicente
66' Wissel Gil Vicente Wissel R. Balde voor Erick Gil Vicente
66' Wissel Gil Vicente Wissel S. Lino voor Y. Baraye Gil Vicente
67' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor B. Kraev Gil Vicente
76' Wissel Boavista Wissel Cassiano voor N. Stojiljkovic Boavista
79' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Carraca Boavista
89' Wissel Boavista Wissel Heriberto Tavares voor Paulinho Boavista
90' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor J. Ruiz Gil Vicente
91' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor S. Lima Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Boavista
Opstellingen Gil Vicente - Boavista
De opstellingen van Gil Vicente en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Boavista

Gil Vicente en Boavista treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 28 februari 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Boavista favoriet. 3 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Gil Vicente. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gil Vicente 0
Winst Boavista 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 13e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 5e plaats.