Nabeschouwing Moreirense - Belenenses (2-1) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 15 december 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Moreirense het zondag 15 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Belenenses (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Belenenses is onder leiding van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia geëindigd in een 2-1 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Cassierra, waarmee Belenenses met 0-1 de leiding nam. Moreirense kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Vitoria, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut moest Belenenses verder met een man minder nadat A. Sousa een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat L. Rosic namens Moreirense in de 90e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia, waardoor Moreirense dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Moreirense - Belenenses 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Belenenses Doelpunt M. Cassierra met assist van Lica Belenenses 0-1
42' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor N. Coelho Belenenses
49' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor T. Esgaio Belenenses
61' Doelpunt Moreirense Doelpunt S. Vitoria Moreirense 1-1
61' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor A. Sousa Belenenses
62' Rode kaart Belenenses Rode kaart voor A. Sousa Belenenses
64' Wissel Moreirense Wissel N. Pedro voor F. Soares Moreirense
67' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor A. Santos Belenenses
68' Wissel Belenenses Wissel M. Matias voor M. Cassierra Belenenses
76' Wissel Moreirense Wissel B. Aouacheria voor Djavan Moreirense
81' Wissel Belenenses Wissel Kikas voor S. Varela Belenenses
82' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Show Belenenses
82' Wissel Moreirense Wissel Nene voor A. Soares Moreirense
88' Wissel Belenenses Wissel H. Ouro-Sama voor Lica Belenenses
90' Doelpunt Moreirense Doelpunt L. Rosic Moreirense 2-1
92' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor J. Aurelio Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Belenenses
Opstellingen Moreirense - Belenenses

Voorbeschouwing Moreirense - Belenenses

Moreirense en Belenenses treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 4 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moreirense. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Belenenses favoriet. 5 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Moreirense. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Moreirense 3
Winst Belenenses 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 15e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 12e plaats.