Nabeschouwing Paços de Ferreira - Sporting CP (1-2) || Primeira Liga 2019/2020

Donderdag 31 oktober 2019 - 20:45 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Paços de Ferreira het donderdag 31 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Sporting CP (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door L. Phellype, waarmee Sporting CP met 0-1 de leiding nam. Paços de Ferreira kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Tanque, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Sporting CP vervolgens op 1-2. Het was B. Fernandes die vanaf 11 meter wist te scoren in de 79e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa, waardoor Sporting CP dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Paços de Ferreira - Sporting CP 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Sporting CP Doelpunt L. Phellype met assist van B. Fernandes Sporting CP 0-1
29' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Murilo Paços de Ferreira
44' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor S. Ristovski Sporting CP
49' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Diaby Paços de Ferreira
58' Wissel Paços de Ferreira Wissel D. Tanque voor M. Diaby Paços de Ferreira
60' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor M. Acuna Sporting CP
61' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Pedrinho Paços de Ferreira
62' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor H. Ferreira Paços de Ferreira
64' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor S. Coates Sporting CP
65' Wissel Sporting CP Wissel Y. Bolasie voor Jese Sporting CP
65' Wissel Paços de Ferreira Wissel Ze Uilton voor H. Ferreira Paços de Ferreira
69' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor I. Doumbia Sporting CP
74' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt D. Tanque met assist van B. Teles Paços de Ferreira 1-1
76' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor C. Luiz Paços de Ferreira
79' Penalty Sporting CP Penalty B. Fernandes Sporting CP 1-2
80' Wissel Paços de Ferreira Wissel R. Dadashov voor Murilo Paços de Ferreira
81' Wissel Sporting CP Wissel C. Borja voor L. Phellype Sporting CP
84' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor C. Borja Sporting CP
87' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor R. Ribeiro Sporting CP
87' Wissel Sporting CP Wissel T. Ilori voor M. Acuna Sporting CP
93' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Eduardo Henrique Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Sporting CP
Opstellingen Paços de Ferreira - Sporting CP
De opstellingen van Paços de Ferreira en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Sporting CP

Paços de Ferreira en Sporting CP treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 8 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 13 keer wist de ploeg van Paços de Ferreira te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Paços de Ferreira. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Paços de Ferreira 6
Winst Sporting CP 13
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 17e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.