Nabeschouwing Porto - Santa Clara (2-0) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 22 september 2019 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Porto het zondag 22 september 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Santa Clara (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Porto en Santa Clara is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 2-0 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Ze Luis, waarmee Porto met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Cesar zorgde ervoor dat Porto op 2-0 kwam te staan in de 41e minuut.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Porto.

LIVE Porto - Santa Clara 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Porto Doelpunt Ze Luis met assist van D. Pereira Porto 1-0
33' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Z. Sanusi Santa Clara
40' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Ze Manuel Santa Clara
41' Eigen doelpunt Porto Eigen doelpunt Cesar Porto 2-0
46' Wissel Santa Clara Wissel G. Schettine voor C. Carvalho Santa Clara
59' Wissel Santa Clara Wissel Lincoln voor Ze Manuel Santa Clara
66' Wissel Porto Wissel S. Nakajima voor L. Diaz Porto
67' Gele kaart Porto Gele kaart voor J. Corona Porto
75' Wissel Santa Clara Wissel B. Lamas voor F. Ramos Santa Clara
76' Wissel Porto Wissel C. Mbemba voor J. Corona Porto
83' Wissel Porto Wissel T. Soares voor Ze Luis Porto
87' Gele kaart Porto Gele kaart voor Otavio Porto
88' Gele kaart Porto Gele kaart voor Pepe Porto
89' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor F. Cardoso Santa Clara
96' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Patrick Santa Clara
96' Gele kaart Porto Gele kaart voor S. Nakajima Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Santa Clara
Opstellingen Porto - Santa Clara
De opstellingen van Porto en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Porto gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Porto - Santa Clara

Porto en Santa Clara treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Santa Clara in de Primeira Liga vond plaats op 20 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Porto favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Santa Clara slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Porto 2
Winst Santa Clara 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto op een 3e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 6e plaats.