Nabeschouwing Rio Ave - Tondela (2-4) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 15 september 2019 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Rio Ave het zondag 15 september 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Tondela (2-4)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Tondela is onder leiding van scheidsrechter Rui Filipe Cunha Folha Oliveira geëindigd in een 2-4 overwinning voor Tondela. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Tondela kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Pite. Tondela vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Denilson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut wist Rio Ave de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Tarantini.

Na 57 minuten werd de voorsprong voor Tondela vergroot nadat J. Rubio de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 62e minuut nadat Denilson namens Tondela de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 84e minuut en kwam op naam te staan van Rio Ave speler B. Moreira, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rui Filipe Cunha Folha Oliveira en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Tondela.

LIVE Rio Ave - Tondela 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Tondela Doelpunt Pite met assist van Denilson Tondela 0-1
17' Doelpunt Tondela Doelpunt Denilson met assist van Pepelu Tondela 0-2
34' Wissel Tondela Wissel J. Jaquite voor J. Pedro Tondela
46' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor L. M. Reis d. Rio Ave
52' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Tarantini Rio Ave 1-2
46' Wissel Rio Ave Wissel L. Piazon voor D. Figueiras Rio Ave
49' Wissel Tondela Wissel J. Rubio voor Richard Tondela
57' Doelpunt Tondela Doelpunt J. Rubio Tondela 1-3
62' Doelpunt Tondela Doelpunt Denilson met assist van Pepelu Tondela 1-4
67' Wissel Rio Ave Wissel Ronan voor Tarantini Rio Ave
72' Gele kaart Tondela Gele kaart voor J. Jaquite Tondela
77' Wissel Rio Ave Wissel N. Jambor voor D. Lopes Rio Ave
84' Doelpunt Rio Ave Doelpunt B. Moreira met assist van N. Santos Rio Ave 2-4
85' Wissel Tondela Wissel B. Monteiro voor A. Xavier Tondela
86' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor S. Aderlan Rio Ave
90' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Pite Tondela
91' Gele kaart Tondela Gele kaart voor J. Rubio Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Tondela
Opstellingen Rio Ave - Tondela
De opstellingen van Rio Ave en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Tondela

Rio Ave en Tondela treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Filipe Cunha Folha Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Tondela in de Primeira Liga vond plaats op 1 februari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Rio Ave als Tondela wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Rio Ave 2
Winst Tondela 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 5e positie staat, terwijl we Tondela terugvinden op de 10e plaats.