Nabeschouwing Santa Clara - Benfica (1-2) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Santa Clara het zaterdag 9 november 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Benfica (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 1-2 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door C. Carvalho, waarmee Santa Clara met 1-0 de leiding nam. Benfica kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Vinicius, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette Pizzi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Benfica de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias, waardoor Benfica dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Santa Clara - Benfica 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Santa Clara Doelpunt C. Carvalho met assist van R. Ramos Santa Clara 1-0
49' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor C. Carvalho Santa Clara
46' Wissel Benfica Wissel C. Vinicius voor Florentino Benfica
46' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Jardel Benfica
54' Doelpunt Benfica Doelpunt C. Vinicius met assist van Pizzi Benfica 1-1
58' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Ze Manuel Santa Clara
63' Wissel Santa Clara Wissel Lincoln voor Ze Manuel Santa Clara
68' Wissel Benfica Wissel A. Taarabt voor F. Cervi Benfica
69' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor R. Ramos Santa Clara
71' Wissel Santa Clara Wissel Ukra voor C. Carvalho Santa Clara
72' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Gabriel Benfica
78' Doelpunt Benfica Doelpunt Pizzi met assist van H. Seferovic Benfica 1-2
80' Wissel Santa Clara Wissel G. Schettine voor F. Ramos Santa Clara
86' Gele kaart Benfica Gele kaart voor A. Taarabt Benfica
93' Wissel Benfica Wissel G. Fernandes voor H. Seferovic Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Benfica
Opstellingen Santa Clara - Benfica
De opstellingen van Santa Clara en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Benfica

Santa Clara en Benfica treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 18 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 2 keer wist de ploeg van Santa Clara te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Santa Clara. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Santa Clara 0
Winst Benfica 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 8e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 1e plaats.