Nabeschouwing Santa Clara - Moreirense (2-0) || Primeira Liga

Zondag 15 september 2019 - 17:00 uur

In de Primeira Liga neemt Santa Clara het zondag 15 september 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada, Ilha de São Miguel, Açores.

Via de Santa Clara - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Moreirense (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Moreirense is onder leiding van scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro geëindigd in een 2-0 overwinning voor Santa Clara. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Ze Manuel, waarmee Santa Clara met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van I. Santos zorgde ervoor dat Santa Clara op 2-0 kwam te staan in de 75e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Santa Clara.

Wedstrijdstatistieken Santa Clara - Moreirense
Goals
2
0
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
20
14
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
98
87
Gevaarlijke aanvallen
54
52
Passes
348
313
Overtredingen
16
20
Buitenspel
2
0
Corners
6
3
Wissels
3
4
LIVE Santa Clara - Moreirense 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
47' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Ze Manuel met assist van Lincoln Santa Clara 1-0
48' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor S. Vitoria Moreirense
56' Wissel Moreirense Wissel L. Singh voor N. Pedro Moreirense
62' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Lincoln Santa Clara
62' Wissel Moreirense Wissel A. DAlberto voor A. Conte Moreirense
64' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor M. Rocha Santa Clara
69' Wissel Santa Clara Wissel O. Rashid voor Lincoln Santa Clara
72' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor J. Lucas Santa Clara
75' Eigen doelpunt Santa Clara Eigen doelpunt I. Santos Santa Clara 2-0
75' Wissel Moreirense Wissel Nene voor F. Pacheco Moreirense
76' Wissel Santa Clara Wissel C. Carvalho voor Ze Manuel Santa Clara
78' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Nene Moreirense
79' Wissel Santa Clara Wissel Z. Sanusi voor J. Lucas Santa Clara
Opstellingen Santa Clara - Moreirense
De opstellingen van Santa Clara en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Moreirense zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Moreirense

Santa Clara en Moreirense treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Santa Clara en Moreirense elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Santa Clara 0
Winst Moreirense 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 11e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Santa Clara - Moreirense Opstelling Santa Clara Opstelling Moreirense Live Santa Clara - Moreirense Live Santa Clara - Moreirense kijken Santa Clara - Moreirense kijken Live Santa Clara - Moreirense stream Santa Clara - Moreirense Fox Sports Nabeschouwing Santa Clara - Moreirense Uitslag Santa Clara - Moreirense Statistieken Santa Clara - Moreirense Primeira Liga 2019/2020 Santa Clara - Moreirense wedden Santa Clara - Moreirense gokken Santa Clara - Moreirense Unibet