Nabeschouwing Santa Clara - Sporting CP (0-4) || Primeira Liga 2019/2020

Maandag 16 december 2019 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Santa Clara het maandag 16 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Sporting CP (0-4)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Manuel Mota geëindigd in een 0-4 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door L. Phellype, waarmee Sporting CP met 0-1 de leiding nam. Sporting CP vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Phellype op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Sporting CP, waarmee Y. Bolasie zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

B. Fernandes zette Sporting CP even later op 0-4 nadat hij een door scheidsrechter Manuel Mota toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Sporting CP.

LIVE Santa Clara - Sporting CP 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Z. Sanusi Santa Clara
40' Doelpunt Sporting CP Doelpunt L. Phellype met assist van L. Vietto Sporting CP 0-1
47' Doelpunt Sporting CP Doelpunt L. Phellype met assist van S. Ristovski Sporting CP 0-2
54' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Y. Bolasie Sporting CP 0-3
57' Wissel Santa Clara Wissel B. Lamas voor Lincoln Santa Clara
58' Wissel Santa Clara Wissel Ze Manuel voor L. Marques Santa Clara
61' Penalty Sporting CP Penalty B. Fernandes Sporting CP 0-4
63' Wissel Santa Clara Wissel G. Schettine voor Thiago Santana Santa Clara
64' Wissel Sporting CP Wissel R. Battaglia voor I. Doumbia Sporting CP
66' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor S. Coates Sporting CP
70' Wissel Sporting CP Wissel Jese voor L. Phellype Sporting CP
77' Wissel Sporting CP Wissel Eduardo Henrique voor Wendel Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Sporting CP
Opstellingen Santa Clara - Sporting CP

Voorbeschouwing Santa Clara - Sporting CP

Santa Clara en Sporting CP treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 15 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 2 keer wist de ploeg van Santa Clara te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Santa Clara. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Santa Clara 0
Winst Sporting CP 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 15e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 4e plaats.