Nabeschouwing Tondela - Portimonense (1-2) || Primeira Liga

Maandag 19 augustus 2019 - 21:15 uur

In de Primeira Liga neemt Tondela het maandag 19 augustus 2019 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Joao Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Portimonense (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel geëindigd in een 1-2 overwinning voor Portimonense. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door A. F. Boa Morte, waarmee Portimonense met 0-1 de leiding nam. Portimonense vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Iury op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut wist Tondela de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Richard. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Tondela kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel, waardoor Portimonense dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Tondela - Portimonense
Goals
1
2
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
8
14
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
113
93
Gevaarlijke aanvallen
49
29
Passes
489
335
Overtredingen
11
16
Buitenspel
2
1
Corners
7
3
Wissels
3
3
LIVE Tondela - Portimonense 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Doelpunt Portimonense Doelpunt A. F. Boa Morte met assist van Romulo Portimonense 0-1
45' Doelpunt Portimonense Doelpunt Iury met assist van A. F. Boa Morte Portimonense 0-2
46' Wissel Tondela Wissel Pite voor P. A. Borges da Costa Tondela
61' Wissel Tondela Wissel A. Xavier voor J. Pedro Tondela
69' Wissel Tondela Wissel J. Vigario voor F. Ferreira Tondela
74' Wissel Portimonense Wissel Dener voor J. Cevallos Portimonense
82' Gele kaart Tondela Gele kaart voor B. Wilson Tondela
84' Doelpunt Tondela Doelpunt Richard met assist van F. Moufi Tondela 1-2
88' Wissel Portimonense Wissel Rodrigo voor Tabata Portimonense
92' Wissel Portimonense Wissel E. Hackman voor A. F. Boa Morte Portimonense
93' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Iury Portimonense
Opstellingen Tondela - Portimonense
De opstellingen van Tondela en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Portimonense

Tondela en Portimonense treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tondela en Portimonense elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Tondela 0
Winst Portimonense 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 13e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Tondela - Portimonense Opstelling Tondela Opstelling Portimonense Live Tondela - Portimonense Live Tondela - Portimonense kijken Tondela - Portimonense kijken Live Tondela - Portimonense stream Tondela - Portimonense Fox Sports Nabeschouwing Tondela - Portimonense Uitslag Tondela - Portimonense Statistieken Tondela - Portimonense Primeira Liga 2019/2020 Tondela - Portimonense wedden Tondela - Portimonense gokken Tondela - Portimonense Unibet