Nabeschouwing Vitória Guimarães - Belenenses (5-0) || Primeira Liga 2019/2020

Woensdag 30 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Vitória Guimarães het woensdag 30 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Belenenses (5-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Belenenses is onder leiding van scheidsrechter Rui Filipe Cunha Folha Oliveira geëindigd in een 5-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Vitória SC kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van B. Duarte. Vitória SC vergrootte in de 5e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Agu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 60e minuut was de ideale kans voor Belenenses om te scoren. S. Varela was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

E. Tapsoba zette Vitória SC even later op 3-0 nadat hij een door scheidsrechter Rui Filipe Cunha Folha Oliveira toegekende penalty wist te benutten. Ook na de derde treffer nam Vitória SC geen gas terug, waardoor in de 77e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. C. Teixeira. De vijfde treffer van Vitória SC viel in de 82e minuut en kwam op naam te staan van L. Bonatini.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rui Filipe Cunha Folha Oliveira en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Vitória Guimarães.

LIVE Vitória Guimarães - Belenenses 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Vitória SC Doelpunt B. Duarte met assist van M. Edwards Vitória SC 1-0
5' Doelpunt Vitória SC Doelpunt M. Agu Vitória SC 2-0
11' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor M. Agu Vitória SC
18' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor A. Santos Belenenses
20' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Diogo Calila Belenenses
27' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor T. Ribeiro Belenenses
46' Wissel Belenenses Wissel A. Sousa voor A. Santos Belenenses
46' Wissel Belenenses Wissel M. Matias voor Diogo Calila Belenenses
60' Penalty gemist Belenenses Penalty gemist S. Varela Belenenses
64' Penalty Vitória SC Penalty E. Tapsoba Vitória SC 3-0
65' Wissel Vitória SC Wissel Rodrigues Pepe voor L. Evangelista Vitória SC
70' Wissel Vitória SC Wissel L. Bonatini voor B. Duarte Vitória SC
77' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor T. Esgaio Belenenses
77' Doelpunt Vitória SC Doelpunt J. C. Teixeira met assist van L. Bonatini Vitória SC 4-0
77' Wissel Belenenses Wissel M. Cassierra voor T. Esgaio Belenenses
78' Wissel Vitória SC Wissel M. Al Musrati voor M. Agu Vitória SC
82' Doelpunt Vitória SC Doelpunt L. Bonatini met assist van J. C. Teixeira Vitória SC 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Belenenses
Opstellingen Vitória Guimarães - Belenenses
De opstellingen van Vitória Guimarães en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Belenenses zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Belenenses

Vitória Guimarães en Belenenses treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Filipe Cunha Folha Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 12 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 18 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Vitória Guimarães als Belenenses wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 8 keer in een gelijkspel.

Winst Vitória Guimarães 5
Winst Belenenses 5
Gelijkspel 8
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 5e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.