Nabeschouwing Vitória Guimarães - Boavista (1-1) || Primeira Liga

Zondag 18 augustus 2019 - 19:30 uur

In de Primeira Liga neemt Vitória Guimarães het zondag 18 augustus 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Boavista (1-1)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Vitória Guimarães en Boavista geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Davidson, waarmee Vitória SC met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Boavista het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 94e minuut was het namelijk Lucas Tagliapietra die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Boavista
Goals
1
1
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
17
5
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
80
56
Gevaarlijke aanvallen
27
10
Passes
435
334
Overtredingen
16
14
Buitenspel
2
2
Corners
4
2
Wissels
1
3
LIVE Vitória Guimarães - Boavista 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Davidson met assist van E. Tapsoba Vitória SC 1-0
27' Gele kaart Boavista Gele kaart voor N. Obiora Boavista
30' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor F. Sacko Vitória SC
35' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor F. Hanin Vitória SC
43' Gele kaart Boavista Gele kaart voor R. Costa Boavista
46' Wissel Boavista Wissel Y. Ackah voor N. Obiora Boavista
49' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Y. Ackah Boavista
57' Wissel Boavista Wissel Cassiano voor Y. Njie Boavista
60' Wissel Vitória SC Wissel J. C. Teixeira voor A. Almeida Vitória SC
66' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Rochinha Vitória SC
68' Wissel Boavista Wissel Bueno voor G. Affonso Boavista
94' Doelpunt Boavista Doelpunt Lucas Tagliapietra met assist van Bueno Boavista 1-1
Opstellingen Vitória Guimarães - Boavista
De opstellingen van Vitória Guimarães en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Boavista

Vitória Guimarães en Boavista treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vitória Guimarães en Boavista elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Guimarães 0
Winst Boavista 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 14e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Vitória Guimarães - Boavista Opstelling Vitória Guimarães Opstelling Boavista Live Vitória Guimarães - Boavista Live Vitória Guimarães - Boavista kijken Vitória Guimarães - Boavista kijken Live Vitória Guimarães - Boavista stream Vitória Guimarães - Boavista Fox Sports Nabeschouwing Vitória Guimarães - Boavista Uitslag Vitória Guimarães - Boavista Statistieken Vitória Guimarães - Boavista Primeira Liga 2019/2020 Vitória Guimarães - Boavista wedden Vitória Guimarães - Boavista gokken Vitória Guimarães - Boavista Unibet