Nabeschouwing Vitória Guimarães - Santa Clara (1-0) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 18 januari 2020 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Vitória Guimarães het zaterdag 18 januari 2020 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Santa Clara (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Santa Clara is onder leiding van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira geëindigd in een 1-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door J. P. Silva Sousa, waarmee Vitória SC met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Vitória Guimarães dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira, waardoor Vitória Guimarães de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Vitória Guimarães - Santa Clara 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor E. Tapsoba Vitória SC
30' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor F. Cardoso Santa Clara
65' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor M. Rocha Santa Clara
66' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor A. Carvalho Santa Clara
71' Wissel Santa Clara Wissel Thiago Santana voor G. Schettine Santa Clara
73' Wissel Vitória SC Wissel J. P. Silva Sousa voor Rochinha Vitória SC
73' Wissel Vitória SC Wissel Davidson voor Andre Almeida Vitória SC
76' Wissel Santa Clara Wissel Cesar voor Lincoln Santa Clara
81' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Mamadu Cande Santa Clara
83' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor V. Garcia Vitória SC
84' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor O. Rashid Santa Clara
90' Wissel Santa Clara Wissel R. F. da Cunha Correia voor Costinha Santa Clara
91' Doelpunt Vitória SC Doelpunt J. P. Silva Sousa met assist van Davidson Vitória SC 1-0
94' Wissel Vitória SC Wissel Rafa voor M. Edwards Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Santa Clara
Opstellingen Vitória Guimarães - Santa Clara
De opstellingen van Vitória Guimarães en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Santa Clara

Vitória Guimarães en Santa Clara treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Santa Clara in de Primeira Liga vond plaats op 30 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Santa Clara. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Vitória Guimarães als Santa Clara wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Vitória Guimarães 1
Winst Santa Clara 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 6e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 13e plaats.