Nabeschouwing Vitória Guimarães - Sporting Braga (0-2) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Vitória Guimarães het zondag 10 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Sporting Braga (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Paulinho, waarmee Sporting Braga met 0-1 de leiding nam. Sporting Braga vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Galeno op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sporting Braga.

LIVE Vitória Guimarães - Sporting Braga 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Paulinho met assist van R. Esgaio Sporting Braga 0-1
38' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor M. Al Musrati Vitória SC
43' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor J. Palhinha Sporting Braga
45' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor V. Garcia Vitória SC
46' Wissel Vitória SC Wissel Rochinha voor V. Garcia Vitória SC
52' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor F. Venancio Vitória SC
55' Wissel Vitória SC Wissel Rodrigues Pepe voor D. Poha Vitória SC
61' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Rodrigues Pepe Vitória SC
65' Wissel Sporting Braga Wissel R. Fonte voor Paulinho Sporting Braga
66' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Rochinha Vitória SC
69' Wissel Vitória SC Wissel L. Bonatini voor L. Evangelista Vitória SC
72' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt W. Galeno Sporting Braga 0-2
77' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor R. Esgaio Sporting Braga
77' Wissel Sporting Braga Wissel J. Novais voor A. Horta Sporting Braga
81' Wissel Sporting Braga Wissel W. Eduardo voor W. Galeno Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Sporting Braga
Opstellingen Vitória Guimarães - Sporting Braga
De opstellingen van Vitória Guimarães en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Sporting Braga

Vitória Guimarães en Sporting Braga treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 9 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 13 keer wist de ploeg van Vitória Guimarães te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Vitória Guimarães. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Vitória Guimarães 6
Winst Sporting Braga 13
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 5e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.