Nabeschouwing Athletic Club - Deportivo La Coruña (1-2) || Primera División 2010/2011

Zondag 2 januari 2011 - 16:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Athletic Club het zondag 2 januari 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña.

Via de Athletic Club - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Deportivo La Coruña (1-2)

Het Primera División duel tussen Athletic Club en Deportivo La Coruña is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Deportivo La Coruña. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 22e minuut dacht Deportivo La Coruña op voorsprong te komen via een doelpunt van Adrián. Helaas voor Deportivo La Coruña werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut moest San José van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Athletic Club verder met een speler minder. In de 46e minuut kreeg Juan Rodríguez van Deportivo La Coruña voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Deportivo La Coruña de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 52e minuut scoorde Deportivo La Coruña via Adrián, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 86 minuten spelen wist Athletic Club via Llorente de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 86 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat Ustaritz zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Athletic Club - Deportivo La Coruña
1
2
LIVE Athletic Club - Deportivo La Coruña 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Juan Rodríguez Deportivo La Coruña
10' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Gurpegi Athletic Club
22' Penalty Deportivo La Coruña Penalty Adrián Deportivo La Coruña
22' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Ustaritz Athletic Club
34' Rode kaart Athletic Club Rode kaart voor San José Athletic Club
43' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Laure Deportivo La Coruña
46' Tweede gele kaart Deportivo La Coruña Tweede gele kaart voor Juan Rodríguez Deportivo La Coruña
49' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Antonio Tomás voor L. Nouioui Deportivo La Coruña
52' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Adrián Deportivo La Coruña
59' Wissel Athletic Club Wissel Ion Velez voor Toquero Athletic Club
59' Wissel Athletic Club Wissel Susaeta voor David López Athletic Club
62' Wissel Athletic Club Wissel Gabilondo voor Castillo Athletic Club
67' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Aythami Deportivo La Coruña
84' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Juca voor Juan Domínguez Deportivo La Coruña
86' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Llorente met assist van Iraola Athletic Club
86' Tweede gele kaart Athletic Club Tweede gele kaart voor Ustaritz Athletic Club
90' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Pablo Álvarez voor Adrián Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Deportivo La Coruña
Opstellingen Athletic Club - Deportivo La Coruña

Voorbeschouwing Athletic Club - Deportivo La Coruña

Athletic Club en Deportivo La Coruña treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Deportivo La Coruña in de Primera División vond plaats op 23 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo La Coruña. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Deportivo La Coruña favoriet. 5 keer wist de ploeg van Athletic Club te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Athletic Club. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.