Voorbeschouwing Barcelona - Getafe (0-0) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 16:15 uurIn de Primera División 2023/2024 neemt Barcelona het zaterdag 24 februari 2024 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Olímpic Lluís Companys in Barcelona.

Via de Barcelona - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Barcelona - Getafe 0-0

Vanaf zaterdag 24 februari 2024 om 16:15 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Barcelona - Getafe volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 8 uur, 7 minuten en 32 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Getafe
Opstellingen Barcelona - Getafe

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barcelona - Getafe

Barcelona en Getafe treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Getafe in de Primera División vond plaats op 13 augustus 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 23 keer te winnen, terwijl Getafe slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barcelona 23
Winst Getafe 3
Gelijkspel 9
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 3e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Barcelona - Getafe Opstelling Barcelona Opstelling Getafe Live Barcelona - Getafe Live Barcelona - Getafe kijken Barcelona - Getafe kijken Live Barcelona - Getafe stream Barcelona - Getafe Fox Sports Nabeschouwing Barcelona - Getafe Uitslag Barcelona - Getafe Statistieken Barcelona - Getafe Primera División 2023/2024 Barcelona - Getafe wedden Barcelona - Getafe gokken Barcelona - Getafe Unibet