Nabeschouwing Cádiz - Deportivo Alavés (1-0) || Primera División 2023/2024

Maandag 14 augustus 2023 - 19:30 uurIn de Primera División 2023/2024 neemt Cádiz het maandag 14 augustus 2023 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Deportivo Alavés (1-0)

Het Primera División duel tussen Cádiz en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos geëindigd in een 1-0 overwinning voor Cádiz. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Cádiz - Deportivo Alavés
Goals
1
0
Balbezit
44%
56%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
12
10
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
91
118
Gevaarlijke aanvallen
35
50
Passes
298
365
Overtredingen
19
15
Buitenspel
2
2
Corners
2
4
Wissels
5
6
LIVE Cádiz - Deportivo Alavés 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Deportivo Alavés
Opstellingen Cádiz - Deportivo Alavés

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cádiz - Deportivo Alavés

Cádiz en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 22 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cádiz. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Cádiz favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Deportivo Alavés slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cádiz 2
Winst Deportivo Alavés 1
Gelijkspel 3
Totaal 6

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Cádiz - Deportivo Alavés Opstelling Cádiz Opstelling Deportivo Alavés Live Cádiz - Deportivo Alavés Live Cádiz - Deportivo Alavés kijken Cádiz - Deportivo Alavés kijken Live Cádiz - Deportivo Alavés stream Cádiz - Deportivo Alavés Fox Sports Nabeschouwing Cádiz - Deportivo Alavés Uitslag Cádiz - Deportivo Alavés Statistieken Cádiz - Deportivo Alavés Primera División 2023/2024 Cádiz - Deportivo Alavés wedden Cádiz - Deportivo Alavés gokken Cádiz - Deportivo Alavés Unibet