Nabeschouwing Real Sociedad - Celta de Vigo (1-1) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 17:00 uurIn de Primera División 2023/2024 neemt Real Sociedad het zaterdag 19 augustus 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Anoeta Stadium in San Sebastian.

Via de Real Sociedad - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Celta de Vigo (1-1)

De Primera División 2023/2024 wedstrijd tussen Real Sociedad en Celta de Vigo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Sociedad - Celta de Vigo
Goals
1
1
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
11
17
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
115
81
Gevaarlijke aanvallen
50
31
Passes
419
376
Overtredingen
12
12
Buitenspel
0
3
Corners
9
7
Wissels
5
5
LIVE Real Sociedad - Celta de Vigo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Celta de Vigo
Opstellingen Real Sociedad - Celta de Vigo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Real Sociedad - Celta de Vigo

Real Sociedad en Celta de Vigo treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 18 februari 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Real Sociedad favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Real Sociedad 12
Winst Celta de Vigo 6
Gelijkspel 8
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 9e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Real Sociedad - Celta de Vigo Opstelling Real Sociedad Opstelling Celta de Vigo Live Real Sociedad - Celta de Vigo Live Real Sociedad - Celta de Vigo kijken Real Sociedad - Celta de Vigo kijken Live Real Sociedad - Celta de Vigo stream Real Sociedad - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Real Sociedad - Celta de Vigo Uitslag Real Sociedad - Celta de Vigo Statistieken Real Sociedad - Celta de Vigo Primera División 2023/2024 Real Sociedad - Celta de Vigo wedden Real Sociedad - Celta de Vigo gokken Real Sociedad - Celta de Vigo Unibet