Nabeschouwing CSKA Moskva - Zenit (0-4) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 20 juni 2020 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt CSKA Moskva het zaterdag 20 juni 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Zenit (0-4)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Zenit is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Zenit kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van B. Ivanovic. Zenit vergrootte in de 9e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Malcom op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Zenit, waarmee Malcom zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 89e minuut werd V. Karpov van CSKA Moskva met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor CSKA Moskva het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 94e minuut werd de stand op 0-4 gezet na een benutte penalty van Zenit speler S. Driussi.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Zenit.

LIVE CSKA Moskva - Zenit 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Zenit Doelpunt B. Ivanovic met assist van V. Karavaev Zenit 0-1
5' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Diveev CSKA Moskva
9' Doelpunt Zenit Doelpunt Malcom Zenit 0-2
10' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Oblyakov CSKA Moskva
47' Doelpunt Zenit Doelpunt Malcom Zenit 0-3
46' Wissel CSKA Moskva Wissel H. Magnusson voor K. Nababkin CSKA Moskva
46' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Maradishvili voor V. Vasin CSKA Moskva
50' Gele kaart Zenit Gele kaart voor M. Ozdoev Zenit
61' Wissel Zenit Wissel S. Driussi voor Malcom Zenit
61' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor D. Kuzyayev Zenit
65' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
73' Wissel Zenit Wissel A. Sutormin voor S. Azmoun Zenit
76' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Kuchaev voor K. Bistrovic CSKA Moskva
81' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Erokhin Zenit
84' Wissel CSKA Moskva Wissel N. Tiknizyan voor M. Fernandes CSKA Moskva
88' Gele kaart Zenit Gele kaart voor W. Barrios Zenit
89' Rode kaart CSKA Moskva Rode kaart voor V. Karpov CSKA Moskva
91' Wissel Zenit Wissel E. Rigoni voor A. Dzyuba Zenit
92' Wissel Zenit Wissel L. Musaev voor W. Barrios Zenit
94' Penalty Zenit Penalty S. Driussi Zenit 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Zenit
Opstellingen CSKA Moskva - Zenit
De opstellingen van CSKA Moskva en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Viktor Goncharenko
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Zenit

CSKA Moskva en Zenit treffen elkaar in de 23e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 2 november 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 8 keer wist de ploeg van CSKA Moskva te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor CSKA Moskva. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst CSKA Moskva 3
Winst Zenit 8
Gelijkspel 8
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 5e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.