Nabeschouwing Orenburg - Tambov (2-2) || Russische Premier League

Zaterdag 10 augustus 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Orenburg het zaterdag 10 augustus 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Tambov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Tambov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Tambov (2-2)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Orenburg en Tambov geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door A. Gogoua, waarmee Tambov met 0-1 de leiding nam. Tambov vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Mamtov op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut wist Orenburg de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Fameyeh.

Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Fameyeh de 2-2 maakte voor Orenburg. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen. In de 85e minuut moest Tambov verder met een man minder, nadat V. Ciuperca een tweede gele kaart kreeg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Orenburg - Tambov
Goals
2
2
Balbezit
61%
39%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
21
9
Schoten op doel
10
5
Aanvallen
124
86
Gevaarlijke aanvallen
62
30
Passes
548
358
Overtredingen
12
15
Buitenspel
1
2
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Orenburg - Tambov 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Tambov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Wissel Tambov Wissel P. Karasev voor V. Kulik Tambov
26' Doelpunt Tambov Doelpunt A. Gogoua met assist van P. Karasev Tambov 0-1
34' Wissel Orenburg Wissel S. Kozlov voor A. Gotlieb Orenburg
34' Gele kaart Tambov Gele kaart voor V. Ciuperca Tambov
44' Wissel Orenburg Wissel V. Afonin voor N. Malyarov Orenburg
46' Wissel Tambov Wissel O. B. Muyiwa voor A. Kilin Tambov
68' Wissel Tambov Wissel K. Mamtov voor M. Konate Tambov
68' Doelpunt Tambov Doelpunt K. Mamtov met assist van M. Kostyukov Tambov 0-2
70' Wissel Orenburg Wissel J. Fameyeh voor R. Alves Orenburg
74' Doelpunt Orenburg Doelpunt J. Fameyeh met assist van A. Kulishev Orenburg 1-2
75' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor V. Shakhov Orenburg
79' Doelpunt Orenburg Doelpunt J. Fameyeh met assist van D. Despotovic Orenburg 2-2
85' Tweede gele kaart Tambov Tweede gele kaart voor V. Ciuperca Tambov
Opstellingen Orenburg - Tambov
De opstellingen van Orenburg en Tambov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Tambov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Vladimir Fedotov
Wissels Orenburg
# Speler Pos.
56 Aleksandr Dovbnya K
66 Saveliy Kozlov V
29 Vadim Afonin M
20 Joel Fameyeh A
Formatie 4-2-3-1
Coach Aleksandr Grigoryan
Voorbeschouwing Orenburg - Tambov

Orenburg en Tambov treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kukuyan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Orenburg en Tambov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Orenburg 0
Winst Tambov 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 16e positie staat, terwijl we Tambov terugvinden op de 14e plaats.

Tags
Orenburg - Tambov Opstelling Orenburg Opstelling Tambov Live Orenburg - Tambov Live Orenburg - Tambov kijken Orenburg - Tambov kijken Live Orenburg - Tambov stream Orenburg - Tambov Fox Sports Nabeschouwing Orenburg - Tambov Uitslag Orenburg - Tambov Statistieken Orenburg - Tambov Russische Premier League 2019/2020 Orenburg - Tambov wedden Orenburg - Tambov gokken Orenburg - Tambov Unibet