Nabeschouwing Tambov - Ufa (3-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 26 oktober 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Tambov het zaterdag 26 oktober 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Ufa.

Via de Tambov - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tambov - Ufa (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Tambov en Ufa is onder leiding van scheidsrechter Sergey Lapochkin geëindigd in een 3-0 overwinning voor Tambov. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Kostyukov, waarmee Tambov met 1-0 de leiding nam. Tambov vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Obukhov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Tambov, waarmee Ade zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

In de 85e minuut moest Tambov verder met een man minder, nadat V. Ciuperca een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Lapochkin, waardoor Tambov dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Tambov - Ufa 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tambov - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Tambov Doelpunt M. Kostyukov met assist van A. Kilin Tambov 1-0
19' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Vombergar Ufa
21' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Golubev Ufa
37' Gele kaart Ufa Gele kaart voor L. Bizjak Ufa
46' Wissel Ufa Wissel V. Krotov voor A. Vombergar Ufa
46' Wissel Ufa Wissel D. Krugovoy voor D. Terentjev Ufa
51' Gele kaart Ufa Gele kaart voor C. Carp Ufa
53' Gele kaart Tambov Gele kaart voor G. Tetrashvili Tambov
63' Doelpunt Tambov Doelpunt V. Obukhov met assist van A. Rybin Tambov 2-0
66' Doelpunt Tambov Doelpunt Ade met assist van V. Ciuperca Tambov 3-0
69' Wissel Ufa Wissel A. Kozlov voor O. Thill Ufa
72' Wissel Tambov Wissel K. Appaev voor M. Kostyukov Tambov
79' Wissel Tambov Wissel K. Khosonov voor V. Obukhov Tambov
80' Gele kaart Tambov Gele kaart voor A. Kilin Tambov
82' Gele kaart Tambov Gele kaart voor V. Ciuperca Tambov
85' Tweede gele kaart Tambov Tweede gele kaart voor V. Ciuperca Tambov
90' Wissel Tambov Wissel P. Karasev voor G. Melkadze Tambov
Video hoogtepunten en samenvatting Tambov - Ufa
Opstellingen Tambov - Ufa
De opstellingen van Tambov en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tambov gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Ufa zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Tambov - Ufa

Tambov en Ufa treffen elkaar in de 14e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Lapochkin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tambov en Ufa elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Tambov 0
Winst Ufa 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tambov op een 16e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 8e plaats.