Nabeschouwing Krasnodar - Sochi (1-3) || Russische Premier League 2020/2021

Zaterdag 1 mei 2021 - 18:00 uur



In de Russische Premier League 2020/2021 neemt Krasnodar het zaterdag 1 mei 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Sochi (1-3)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Sochi is onder leiding van scheidsrechter Ivan Sidenkov geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 5 minuten. C. Noboa maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sochi vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Krasnodar kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Stotsky, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut kreeg R. Cabella van Krasnodar voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Krasnodar de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 86e minuut was het Sochi dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Zabolotnyi. Na 94 minuten werd de voorsprong voor Sochi vergroot nadat C. Noboa de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sochi.

Wedstrijdstatistieken Krasnodar - Sochi
Goals
1
3
Balbezit
68%
32%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
14
12
Schoten op doel
3
8
Aanvallen
140
90
Gevaarlijke aanvallen
66
44
Passes
610
283
Overtredingen
12
14
Buitenspel
3
1
Corners
3
6
Wissels
5
4
LIVE Krasnodar - Sochi 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor D. Stotsky Krasnodar
5' Penalty Sochi Penalty C. Noboa Sochi 0-1
14' Gele kaart Sochi Gele kaart voor D. Prutsev Sochi
49' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor R. Cabella Krasnodar
59' Doelpunt Krasnodar Doelpunt D. Stotsky Krasnodar 1-1
61' Gele kaart Sochi Gele kaart voor S. Terekhov Sochi
65' Wissel Sochi Wissel Joaozinho voor A. Rudenko Sochi
67' Wissel Krasnodar Wissel M. Wanderson voor V. Claesson Krasnodar
78' Wissel Krasnodar Wissel I. Smolnikov voor D. Stotsky Krasnodar
78' Wissel Krasnodar Wissel D. Utkin voor A. Ionov Krasnodar
79' Tweede gele kaart Krasnodar Tweede gele kaart voor R. Cabella Krasnodar
80' Gele kaart Sochi Gele kaart voor A. Yusupov Sochi
84' Wissel Sochi Wissel M. Barsov voor Joaozinho Sochi
86' Doelpunt Sochi Doelpunt A. Zabolotnyi met assist van K. Zaika Sochi 1-2
89' Wissel Krasnodar Wissel Ari voor M. Berg Krasnodar
89' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor Y. Gazinskiy Krasnodar
89' Wissel Sochi Wissel E. Nabiullin voor K. Zaika Sochi
90' Wissel Sochi Wissel M. Barsov voor A. Zabolotnyi Sochi
94' Doelpunt Sochi Doelpunt C. Noboa met assist van E. Nabiullin Sochi 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Sochi
Opstellingen Krasnodar - Sochi
De opstellingen van Krasnodar en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sochi zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Vladimir Fedotov
Voorbeschouwing Krasnodar - Sochi

Krasnodar en Sochi treffen elkaar in de 28e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Sidenkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Sochi in de Russische Premier League vond plaats op 26 september 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Krasnodar als Sochi wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Krasnodar 1
Winst Sochi 1
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 10e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Krasnodar - Sochi Opstelling Krasnodar Opstelling Sochi Live Krasnodar - Sochi Live Krasnodar - Sochi kijken Krasnodar - Sochi kijken Live Krasnodar - Sochi stream Krasnodar - Sochi Fox Sports Nabeschouwing Krasnodar - Sochi Uitslag Krasnodar - Sochi Statistieken Krasnodar - Sochi Russische Premier League 2020/2021 Krasnodar - Sochi wedden Krasnodar - Sochi gokken Krasnodar - Sochi Unibet