Nabeschouwing Akhmat Grozny - Baltika (1-7) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Akhmat Grozny het zaterdag 13 april 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Baltika. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Baltika live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Baltika (1-7)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en Baltika is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 1-7 overwinning voor Baltika. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-5 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Baltika kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Á. Henríquez. Baltika vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Alex op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 10e minuut volgde een derde treffer van Baltika, waarmee Y. Kovalev zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Baltika geen gas terug, waardoor in de 34e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van V. Lisakovich. De 0-5 voor Baltika volgde even later in de 41e minuut nadat Alex namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 75e minuut was het Svetoslav Kovachev van Akhmat Grozny wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Baltika om te scoren. In de 84e minuut zette Alex de stand op 1-6 in het voordeel van Baltika. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Baltika. Het was M. Kuzmin die in de 89e minuut de stand op 1-7 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vladimir Moskalev bij een 1-7 eindstand in het voordeel van Baltika.

LIVE Akhmat Grozny - Baltika 1-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Baltika teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Baltika Doelpunt Á. Henríquez met assist van R. Fernández Baltika 0-1
8' Doelpunt Baltika Doelpunt Alex met assist van Á. Henríquez Baltika 0-2
10' Doelpunt Baltika Doelpunt Y. Kovalev met assist van D. Kozlov Baltika 0-3
13' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Artem Timofeev Akhmat Grozny
26' Wissel Akhmat Grozny Wissel Vladislav Kamilov voor Anton Shvets Akhmat Grozny
34' Doelpunt Baltika Doelpunt V. Lisakovich Baltika 0-4
41' Doelpunt Baltika Doelpunt Alex met assist van V. Lisakovich Baltika 0-5
59' Wissel Akhmat Grozny Wissel G. Agalarov voor Mohamed Konaté Akhmat Grozny
59' Wissel Akhmat Grozny Wissel Bernard Berisha voor Lechi Sadulaev Akhmat Grozny
59' Wissel Akhmat Grozny Wissel Svetoslav Kovachev voor Vladimir Iljin Akhmat Grozny
67' Wissel Akhmat Grozny Wissel Lucas Lovat voor Miroslav Bogosavac Akhmat Grozny
68' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Vladislav Kamilov Akhmat Grozny
75' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt Svetoslav Kovachev met assist van Ivan Oleynikov Akhmat Grozny 1-5
81' Wissel Baltika Wissel M. Kuzmin voor Á. Henríquez Baltika
84' Doelpunt Baltika Doelpunt Alex met assist van M. Kuzmin Baltika 1-6
85' Wissel Baltika Wissel N. Radmanovac voor Alex Baltika
85' Wissel Baltika Wissel Kirill Kaplenko voor Y. Kovalev Baltika
86' Gele kaart Baltika Gele kaart voor D. Luna Baltika
88' Wissel Baltika Wissel D. Rybchinskiy voor V. Lisakovich Baltika
88' Wissel Baltika Wissel I. Ostojić voor D. Luna Baltika
89' Doelpunt Baltika Doelpunt M. Kuzmin met assist van N. Radmanovac Baltika 1-7
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Baltika
Opstellingen Akhmat Grozny - Baltika
De opstellingen van Akhmat Grozny en Baltika zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Baltika zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Magomed Adiev
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Baltika

Akhmat Grozny en Baltika treffen elkaar in de 24e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhmat Grozny en Baltika in de Russische Premier League vond plaats op 23 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Baltika. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Baltika favoriet. 1 keer wist de ploeg van Akhmat Grozny te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Akhmat Grozny. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Akhmat Grozny 0
Winst Baltika 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 13e positie staat, terwijl we Baltika terugvinden op de 16e plaats.