Nabeschouwing Akhmat Grozny - CSKA Moskva (2-3) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 30 juli 2023 - 19:00 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Akhmat Grozny het zondag 30 juli 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - CSKA Moskva (2-3)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 2-3 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Akhmat Grozny - CSKA Moskva
Goals
2
3
Balbezit
40%
60%
Rode kaarten
2
1
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
14
11
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
74
75
Gevaarlijke aanvallen
41
48
Passes
308
461
Overtredingen
21
11
Buitenspel
1
1
Corners
6
2
Wissels
3
1
LIVE Akhmat Grozny - CSKA Moskva 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - CSKA Moskva
Opstellingen Akhmat Grozny - CSKA Moskva

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Akhmat Grozny - CSKA Moskva

Akhmat Grozny en CSKA Moskva treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhmat Grozny en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 29 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 19 keer wist de ploeg van Akhmat Grozny te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Akhmat Grozny. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Akhmat Grozny 3
Winst CSKA Moskva 19
Gelijkspel 2
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 13e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Akhmat Grozny - CSKA Moskva Opstelling Akhmat Grozny Opstelling CSKA Moskva Live Akhmat Grozny - CSKA Moskva Live Akhmat Grozny - CSKA Moskva kijken Akhmat Grozny - CSKA Moskva kijken Live Akhmat Grozny - CSKA Moskva stream Akhmat Grozny - CSKA Moskva Fox Sports Nabeschouwing Akhmat Grozny - CSKA Moskva Uitslag Akhmat Grozny - CSKA Moskva Statistieken Akhmat Grozny - CSKA Moskva Russische Premier League 2023/2024 Akhmat Grozny - CSKA Moskva wedden Akhmat Grozny - CSKA Moskva gokken Akhmat Grozny - CSKA Moskva Unibet