Nabeschouwing Akhmat Grozny - Ural (1-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Akhmat Grozny het zaterdag 2 maart 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Ural (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en Ural is onder leiding van scheidsrechter Artem Chistyakov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Akhmat Grozny. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door Andrey Semenov, waarmee Akhmat Grozny met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Akhmat Grozny uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Akhmat Grozny - Ural 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Ural Gele kaart voor Silvije Begić Ural
37' Gele kaart Ural Gele kaart voor Valeriy Bocherov  Ural
72' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt Andrey Semenov Akhmat Grozny 1-0
73' Wissel Akhmat Grozny Wissel Miroslav Bogosavac voor Lucas Lovat Akhmat Grozny
73' Wissel Akhmat Grozny Wissel Vladimir Iljin voor Lechi Sadulaev  Akhmat Grozny
77' Wissel Ural Wissel Guilherme Schettine voor Eric Bicfalvi Ural
77' Wissel Ural Wissel Ilya Ishkov voor Aleksey Ionov Ural
77' Wissel Ural Wissel Aleksey Kashtanov voor Valeriy Bocherov  Ural
80' Wissel Ural Wissel Vladislav Malkevich  voor Mingiyan Beveev Ural
81' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Darko Todorovic Akhmat Grozny
87' Wissel Akhmat Grozny Wissel Evgeniy Kharin voor Ivan Oleynikov Akhmat Grozny
87' Wissel Ural Wissel Ibrahima Cisse voor Fanil Sungatulin Ural
87' Wissel Akhmat Grozny Wissel Camilo voor Vladislav Kamilov Akhmat Grozny
89' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Andrey Semenov Akhmat Grozny
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Ural
Opstellingen Akhmat Grozny - Ural
De opstellingen van Akhmat Grozny en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Ural zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Robert Evdokimov
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Ural

Akhmat Grozny en Ural treffen elkaar in de 19e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artem Chistyakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhmat Grozny en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 2 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Akhmat Grozny. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Akhmat Grozny favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Ural slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Akhmat Grozny 8
Winst Ural 5
Gelijkspel 8
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 13e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 12e plaats.