Nabeschouwing Arsenal Tula - Spartak Moskva (2-3) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 20 juni 2020 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Arsenal Tula het zaterdag 20 juni 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Spartak Moskva (2-3)

Het Russische Premier League duel tussen Arsenal Tula en Spartak Moskva is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door A. Sobolev, waarmee Spartak Moskva met 0-1 de leiding nam. Spartak Moskva vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Rasskazov op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Spartak Moskva, waarmee E. Ponce zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 94 minuten deed E. Lutsenko iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Arsenal Tula werd verkleind tot 1-3. Arsenal Tula kreeg een penalty toegewezen in de 99e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond D. Lesovoy die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 1-3 tussenstand op het scorebord bleef staan. Arsenal Tula verkleinde in de 99e minuut de achterstand doordat D. Lesovoy de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Spartak Moskva.

LIVE Arsenal Tula - Spartak Moskva 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor S. Gigot Spartak Moskva
28' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Sobolev Spartak Moskva
42' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Ayrton Spartak Moskva
44' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt A. Sobolev met assist van Z. Bakaev Spartak Moskva 0-1
49' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Z. Bakaev Spartak Moskva
62' Wissel Spartak Moskva Wissel E. Ponce voor A. Sobolev Spartak Moskva
63' Wissel Spartak Moskva Wissel G. Til voor Z. Bakaev Spartak Moskva
66' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt N. Rasskazov met assist van Ayrton Spartak Moskva 0-2
68' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor S. Tkachev Arsenal Tula
72' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor Y. Kovalev Arsenal Tula
73' Wissel Arsenal Tula Wissel L. Banda voor Y. Kovalev Arsenal Tula
73' Wissel Arsenal Tula Wissel R. Minaev voor S. Tkachev Arsenal Tula
76' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Eshchenko voor Ayrton Spartak Moskva
79' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt E. Ponce met assist van J. Larsson Spartak Moskva 0-3
80' Wissel Arsenal Tula Wissel V. Panteleev voor I. Gorbatenko Arsenal Tula
84' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Umyarov voor R. Zobnin Spartak Moskva
84' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Mirzov voor J. Larsson Spartak Moskva
86' Wissel Arsenal Tula Wissel M. Volodjko voor V. Alvarez Arsenal Tula
91' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor L. Banda Arsenal Tula
94' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt E. Lutsenko met assist van L. Banda Arsenal Tula 1-3
95' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor G. Dzhikiya Spartak Moskva
99' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Eshchenko Spartak Moskva
99' Penalty gemist Arsenal Tula Penalty gemist D. Lesovoy Arsenal Tula
99' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt D. Lesovoy Arsenal Tula 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - Spartak Moskva
Opstellingen Arsenal Tula - Spartak Moskva
De opstellingen van Arsenal Tula en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Igor Cherevchenko
Formatie 3-1-4-2
Coach Domenico Tedesco
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Spartak Moskva

Arsenal Tula en Spartak Moskva treffen elkaar in de 23e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal Tula en Spartak Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 4 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal Tula. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Arsenal Tula favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Spartak Moskva slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Arsenal Tula 5
Winst Spartak Moskva 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 8e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 7e plaats.