Nabeschouwing Baltika - Sochi (0-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 3 maart 2024 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Baltika het zondag 3 maart 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Baltika Stadium in Kaliningrad.

Via de Baltika - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Baltika - Sochi (0-0)

De Russische Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Baltika en Sochi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Baltika en Sochi gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Sochi kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Rafael Shafeev niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Baltika - Sochi 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Baltika - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Sochi Gele kaart voor Ignacio Saavedra Sochi
39' Gele kaart Baltika Gele kaart voor Kristijan Bistrović Baltika
55' Gele kaart Baltika Gele kaart voor Diego Luna Baltika
62' Wissel Baltika Wissel Kirill Malyarov voor Dmitry Rybchinskiy Baltika
62' Wissel Baltika Wissel V. Lisakovich voor Roberto Fernández Baltika
65' Wissel Sochi Wissel Nikita Burmistrov voor Aleksey Sutormin Sochi
65' Wissel Sochi Wissel Artur Yusupov voor Kirill Kravtsov  Sochi
67' Wissel Baltika Wissel Nathan Gassama voor Diego Luna Baltika
71' Wissel Baltika Wissel Aleksandr Osipov voor Kirill Kaplenko  Baltika
79' Wissel Sochi Wissel Miguel voor Aleksandar Jukić Sochi
79' Wissel Sochi Wissel Yuriy Medvedev voor Kirill Zaika Sochi
79' Gele kaart Baltika Gele kaart voor V. Lisakovich Baltika
89' Gele kaart Sochi Gele kaart voor Martin Kramaric Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Baltika - Sochi
Opstellingen Baltika - Sochi
De opstellingen van Baltika en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Baltika gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sochi zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Baltika - Sochi

Baltika en Sochi treffen elkaar in de 19e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rafael Shafeev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Baltika en Sochi in de Russische Premier League vond plaats op 23 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochi. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sochi favoriet. 1 keer wist de ploeg van Baltika te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Baltika. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Baltika 0
Winst Sochi 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Baltika op een 15e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 16e plaats.