Nabeschouwing Baltika - Ural (0-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 16:30 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Baltika het zaterdag 19 augustus 2023 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Baltika - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Baltika - Ural (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Baltika en Ural is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Baltika - Ural
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
18
11
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
93
74
Gevaarlijke aanvallen
50
35
Passes
443
361
Overtredingen
9
7
Buitenspel
1
1
Corners
7
5
Wissels
5
4
LIVE Baltika - Ural 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Baltika - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Baltika - Ural
Opstellingen Baltika - Ural

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Baltika - Ural

Baltika en Ural treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Baltika en Ural elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Baltika 0
Winst Ural 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Baltika op een 14e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Baltika - Ural Opstelling Baltika Opstelling Ural Live Baltika - Ural Live Baltika - Ural kijken Baltika - Ural kijken Live Baltika - Ural stream Baltika - Ural Fox Sports Nabeschouwing Baltika - Ural Uitslag Baltika - Ural Statistieken Baltika - Ural Russische Premier League 2023/2024 Baltika - Ural wedden Baltika - Ural gokken Baltika - Ural Unibet