Nabeschouwing CSKA Moskva - Dinamo Moskva Russische Premier League 2023/2024 (2-3) || 25-11-2023

Nabeschouwing CSKA Moskva - Dinamo Moskva (2-3) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 15:30 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt CSKA Moskva het zaterdag 25 november 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Dinamo Moskva (2-3)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 2-3 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Bitello, waarmee Dinamo Moskva met 0-1 de leiding nam. CSKA Moskva kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Abbosbek Fayzullaev, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette Anton Zabolotnyi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee CSKA Moskva de leiding in de wedstrijd nam.

Na 54 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Bitello de 2-2 maakte voor Dinamo Moskva. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Dinamo Moskva dat in de 74e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Konstantin Tyukavin de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Karasev en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Dinamo Moskva.

Wedstrijdstatistieken CSKA Moskva - Dinamo Moskva
Goals
2
3
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
20
19
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
92
74
Gevaarlijke aanvallen
63
51
Passes
530
433
Overtredingen
8
15
Buitenspel
1
2
Corners
2
8
Wissels
3
2
LIVE CSKA Moskva - Dinamo Moskva 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Bitello met assist van Diego Laxalt Dinamo Moskva 0-1
23' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Abbosbek Fayzullaev met assist van Fedor Chalov CSKA Moskva 1-1
40' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Anton Zabolotnyi met assist van Abbosbek Fayzullaev CSKA Moskva 2-1
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel Jorge Carrascal voor Fedor Smolov Dinamo Moskva
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel Nicolas Moumie Ngamaleu voor Denis Makarov Dinamo Moskva
54' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Bitello met assist van Konstantin Tyukavin Dinamo Moskva 2-2
58' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Roberto Fernández Dinamo Moskva
62' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Fabián Balbuena Dinamo Moskva
72' Wissel CSKA Moskva Wissel Kirill Nababkin voor Felipe Méndez CSKA Moskva
74' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Konstantin Tyukavin Dinamo Moskva 2-3
76' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor Willyan Rocha CSKA Moskva
82' Wissel CSKA Moskva Wissel Victor Dávila voor Ivan Oblyakov CSKA Moskva
82' Wissel CSKA Moskva Wissel Kirill Glebov voor Khellven CSKA Moskva
83' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Diego Laxalt Dinamo Moskva
92' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Igor Leshchuk Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Dinamo Moskva
Opstellingen CSKA Moskva - Dinamo Moskva
De opstellingen van CSKA Moskva en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Vladimir Fedotov
Formatie 4-2-3-1
Coach Marcel Liczka
Wissels Dinamo Moskva
# Speler Pos.
1 Anton Shunin K
76 K
59 Ivan Lepskiy V
27 V
56 V
21 M
11 Daniil Lesovoy M
8 Jorge Andrés Carrascal Guardo M
34 Luka Gagnidze M
91 Yaroslav Gladyshev A
13 Nicolas Moumi Ngamaleu A
38 A
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Dinamo Moskva

CSKA Moskva en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 16e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 19 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Dinamo Moskva favoriet. 13 keer wist de ploeg van CSKA Moskva te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor CSKA Moskva. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst CSKA Moskva 4
Winst Dinamo Moskva 13
Gelijkspel 8
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 4e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
CSKA Moskva - Dinamo Moskva Opstelling CSKA Moskva Opstelling Dinamo Moskva Live CSKA Moskva - Dinamo Moskva Live CSKA Moskva - Dinamo Moskva kijken CSKA Moskva - Dinamo Moskva kijken Live CSKA Moskva - Dinamo Moskva stream CSKA Moskva - Dinamo Moskva Fox Sports Nabeschouwing CSKA Moskva - Dinamo Moskva Uitslag CSKA Moskva - Dinamo Moskva Statistieken CSKA Moskva - Dinamo Moskva Russische Premier League 2023/2024 CSKA Moskva - Dinamo Moskva wedden CSKA Moskva - Dinamo Moskva gokken CSKA Moskva - Dinamo Moskva Unibet