Nabeschouwing Dinamo Moskva - Spartak Moskva (1-2) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 7 april 2024 - 18:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Dinamo Moskva het zondag 7 april 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Spartak Moskva (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 5 minuten. Luis Chávez maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Dinamo Moskva vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Spartak Moskva kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Aleksandr Sobolev, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette Aleksandr Sobolev zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Spartak Moskva de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kirill Levnikov, waardoor Spartak Moskva dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Dinamo Moskva - Spartak Moskva 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' N. Marichal Dinamo Moskva
5' Penalty Dinamo Moskva Penalty Luis Chávez Dinamo Moskva 1-0
54' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Jesús Medina Spartak Moskva
56' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor N. Umyarov Spartak Moskva
56' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Aleksandr Sobolev Spartak Moskva
64' Wissel Spartak Moskva Wissel Théo Bongonda voor Jesús Medina Spartak Moskva
64' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Ignatov voor Manfred Ugalde Spartak Moskva
64' Wissel Spartak Moskva Wissel Leon Klassen voor Roman Zobnin Spartak Moskva
64' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Litvinov voor N. Umyarov Spartak Moskva
74' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Aleksandr Sobolev Spartak Moskva 1-1
74' Wissel Dinamo Moskva Wissel Daniil Fomin voor K. Tyukavin Dinamo Moskva
75' Wissel Dinamo Moskva Wissel Fedor Smolov voor Luis Chávez Dinamo Moskva
77' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Fedor Smolov Dinamo Moskva
83' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Leon Klassen Spartak Moskva
84' Wissel Dinamo Moskva Wissel L. Gagnidze voor Diego Laxalt Dinamo Moskva
84' Wissel Dinamo Moskva Wissel Vyacheslav Grulev voor Dmitriy Skopintsev Dinamo Moskva
85' Wissel Dinamo Moskva Wissel Sergey Parshivlyuk  voor M. Ngamaleu Dinamo Moskva
87' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Aleksandr Sobolev Spartak Moskva 1-2
91' Wissel Spartak Moskva Wissel Nikita Chernov voor Anton Zinkovskiy Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Spartak Moskva
Opstellingen Dinamo Moskva - Spartak Moskva
De opstellingen van Dinamo Moskva en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Guillermo Abascal Perez
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Spartak Moskva

Dinamo Moskva en Spartak Moskva treffen elkaar in de 23e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en Spartak Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 23 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Spartak Moskva favoriet. 14 keer wist de ploeg van Dinamo Moskva te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Dinamo Moskva. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Dinamo Moskva 4
Winst Spartak Moskva 14
Gelijkspel 7
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 3e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 7e plaats.