Nabeschouwing Fakel - Dinamo Moskva (1-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 10 december 2023 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Fakel het zondag 10 december 2023 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Central'nyi Stadion Profsoyuzov in Voronezh.

Via de Fakel - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fakel - Dinamo Moskva (1-1)

De Russische Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Fakel en Dinamo Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Yaroslav Gladyshev, waarmee Dinamo Moskva met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Maksim Maksimov in de 79e minuut zorgde er even later voor dat Fakel weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Fakel - Dinamo Moskva 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fakel - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Fakel Gele kaart voor Irakli Kvekveskiri Fakel
23' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Jorge Carrascal Dinamo Moskva
29' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Yaroslav Gladyshev met assist van Konstantin Tyukavin Dinamo Moskva 0-1
49' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Dmitri Skopintsev Dinamo Moskva
62' Wissel Fakel Wissel Maksim Maksimov voor Ruslan Magal Fakel
62' Wissel Fakel Wissel Nichita Moțpan voor Evgeniy Markov Fakel
69' Wissel Fakel Wissel Andrey Mendel voor Irakli Kvekveskiri Fakel
78' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Fabián Balbuena Dinamo Moskva
79' Penalty Fakel Penalty Maksim Maksimov Fakel 1-1
80' Wissel Dinamo Moskva Wissel Denis Makarov voor Yaroslav Gladyshev Dinamo Moskva
80' Wissel Dinamo Moskva Wissel Nicolás Marichal voor Jorge Carrascal Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Fakel - Dinamo Moskva
Opstellingen Fakel - Dinamo Moskva
De opstellingen van Fakel en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fakel gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Fakel - Dinamo Moskva

Fakel en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 18e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rafael Shafeev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fakel en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 8 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Fakel favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dinamo Moskva slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fakel 1
Winst Dinamo Moskva 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fakel op een 11e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.