Nabeschouwing Fakel - Olimpiyets (2-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 20 augustus 2023 - 16:30 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Fakel het zondag 20 augustus 2023 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Olimpiyets. De wedstrijd wordt gespeeld in Central'nyi Stadion Profsoyuzov in Voronezh.

Via de Fakel - Olimpiyets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fakel - Olimpiyets (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Fakel en Olimpiyets is onder leiding van scheidsrechter Evgeni Bulanov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fakel. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Fakel - Olimpiyets
Goals
2
0
Balbezit
59%
41%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
13
13
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
86
69
Gevaarlijke aanvallen
51
31
Passes
305
226
Overtredingen
14
13
Buitenspel
1
0
Corners
9
3
Wissels
5
5
LIVE Fakel - Olimpiyets 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fakel - Olimpiyets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Fakel - Olimpiyets
Opstellingen Fakel - Olimpiyets

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fakel - Olimpiyets

Fakel en Olimpiyets treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeni Bulanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fakel en Olimpiyets in de Russische Premier League vond plaats op 14 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fakel. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fakel als Olimpiyets wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fakel 1
Winst Olimpiyets 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fakel op een 16e positie staat, terwijl we Olimpiyets terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Fakel - Olimpiyets Opstelling Fakel Opstelling Olimpiyets Live Fakel - Olimpiyets Live Fakel - Olimpiyets kijken Fakel - Olimpiyets kijken Live Fakel - Olimpiyets stream Fakel - Olimpiyets Fox Sports Nabeschouwing Fakel - Olimpiyets Uitslag Fakel - Olimpiyets Statistieken Fakel - Olimpiyets Russische Premier League 2023/2024 Fakel - Olimpiyets wedden Fakel - Olimpiyets gokken Fakel - Olimpiyets Unibet