Nabeschouwing Krasnodar - Orenburg (2-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 3 december 2023 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Krasnodar het zondag 3 december 2023 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Orenburg (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Artem Chistyakov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 48 minuten. Eduard Spertsyan maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Krasnodar vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Orenburg kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Stepan Oganesyan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette Ilzat Akhmetov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Krasnodar de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artem Chistyakov, waardoor Krasnodar dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Krasnodar - Orenburg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Krasnodar Wissel Georgiy Harutyunyan voor Lucas Olaza Krasnodar
24' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Olakunle Olusegun Krasnodar
25' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor David Deogracia Márquez Orenburg
46' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Aleksey Kenyaykin Orenburg
48' Penalty Krasnodar Penalty Eduard Spertsyan Krasnodar 1-0
51' Doelpunt Orenburg Doelpunt Stepan Oganesyan met assist van Lucas Vera Orenburg 1-1
56' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Matías Pérez  Orenburg
64' Wissel Krasnodar Wissel Ilzat Akhmetov voor João Batxi Krasnodar
64' Wissel Krasnodar Wissel Nikita Krivtsov voor Mihajlo Banjac Krasnodar
69' Wissel Orenburg Wissel Emircan Gürlük voor Brian Mansilla Orenburg
76' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Ilzat Akhmetov met assist van Junior Alonso Krasnodar 2-1
79' Wissel Orenburg Wissel Yuriy Kovalev voor Stepan Oganesyan Orenburg
79' Wissel Orenburg Wissel Yaroslav Mikhailov voor Kirill Kaplenko  Orenburg
79' Wissel Orenburg Wissel Justin Cuero voor Dmitriy Vorobyev  Orenburg
85' Wissel Krasnodar Wissel Moses David Cobnan voor Aleksandr Koksharov Krasnodar
85' Wissel Orenburg Wissel Arsen Adamov voor Leo Goglichidze Orenburg
88' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Junior Alonso Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Orenburg
Opstellingen Krasnodar - Orenburg
De opstellingen van Krasnodar en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Orenburg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach David Deogracia Márquez
Voorbeschouwing Krasnodar - Orenburg

Krasnodar en Orenburg treffen elkaar in de 17e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artem Chistyakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Orenburg in de Russische Premier League vond plaats op 12 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Krasnodar als Orenburg wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 2
Winst Orenburg 2
Gelijkspel 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 2e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 13e plaats.