Nabeschouwing Krasnodar - Sochi (2-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 30 juli 2023 - 19:00 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Krasnodar het zondag 30 juli 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Sochi (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Sochi is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 2-0 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Krasnodar - Sochi
Goals
2
0
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
15
12
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
108
89
Gevaarlijke aanvallen
37
48
Passes
426
348
Overtredingen
6
12
Buitenspel
2
2
Corners
7
7
Wissels
5
4
LIVE Krasnodar - Sochi 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Sochi
Opstellingen Krasnodar - Sochi

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Krasnodar - Sochi

Krasnodar en Sochi treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Sochi in de Russische Premier League vond plaats op 15 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Krasnodar favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Sochi slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Krasnodar 5
Winst Sochi 2
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 6e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Krasnodar - Sochi Opstelling Krasnodar Opstelling Sochi Live Krasnodar - Sochi Live Krasnodar - Sochi kijken Krasnodar - Sochi kijken Live Krasnodar - Sochi stream Krasnodar - Sochi Fox Sports Nabeschouwing Krasnodar - Sochi Uitslag Krasnodar - Sochi Statistieken Krasnodar - Sochi Russische Premier League 2023/2024 Krasnodar - Sochi wedden Krasnodar - Sochi gokken Krasnodar - Sochi Unibet