Nabeschouwing Krylya Sovetov - Lokomotiv Moskou (1-2) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 3 augustus 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Krylya Sovetov het zaterdag 3 augustus 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Lokomotiv Moskou (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Krylya Sovetov en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Evgeni Turbin geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door F. Smolov, waarmee Lokomotiv Moskva met 0-1 de leiding nam. Krylya Sovetov kwam in de 88e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Sobolev, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette G. Krychowiak zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lokomotiv Moskva de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Evgeni Turbin, waardoor Lokomotiv Moskou dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Krylya Sovetov - Lokomotiv Moskou 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
15' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt F. Smolov met assist van M. Rybus Lokomotiv Moskva 0-1
17' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
21' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Anyukov Krylya Sovetov
58' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor N. Chernov Krylya Sovetov
66' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Zinkovskiy voor A. Anyukov Krylya Sovetov
71' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Karpov Krylya Sovetov
74' Wissel Krylya Sovetov Wissel R. Ginsari voor A. Timofeev Krylya Sovetov
79' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Radonjic voor S. Mijailovic Krylya Sovetov
84' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Gatcan Krylya Sovetov
85' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Cerqueira voor V. Corluka Lokomotiv Moskva
86' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Radonjic Krylya Sovetov
88' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt A. Sobolev met assist van A. Zinkovskiy Krylya Sovetov 1-1
94' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt G. Krychowiak Lokomotiv Moskva 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Krylya Sovetov - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Krylya Sovetov en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Miodrag Božović
Coach Yury Semin
Voorbeschouwing Krylya Sovetov - Lokomotiv Moskou

Krylya Sovetov en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeni Turbin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krylya Sovetov en Lokomotiv Moskou in de Russische Premier League vond plaats op 2 maart 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Lokomotiv Moskou favoriet. 6 keer wist de ploeg van Krylya Sovetov te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Krylya Sovetov. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Krylya Sovetov 1
Winst Lokomotiv Moskou 6
Gelijkspel 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krylya Sovetov op een 11e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 9e plaats.