Nabeschouwing Krylya Sovetov - Rostov (0-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 4 juli 2020 - 17:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Krylya Sovetov het zaterdag 4 juli 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Rostov (0-0)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Krylya Sovetov en Rostov geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor V. Poluyakhtov in de 25e minuut, waardoor Krylya Sovetov met een man minder kwam te staan. In de 55e minuut kreeg D. Vedernikov van Rostov voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Rostov de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Rostov, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Krylya Sovetov, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Krylya Sovetov - Rostov 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Chistyakov Rostov
22' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Gatcan Krylya Sovetov
25' Rode kaart Krylya Sovetov Rode kaart voor V. Poluyakhtov Krylya Sovetov
33' Wissel Rostov Wissel D. Vedernikov voor D. Chistyakov Rostov
39' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
41' Gele kaart Rostov Gele kaart voor M. Normann Rostov
46' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Vedernikov Rostov
54' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Zinkovskiy voor D. Radonjic Krylya Sovetov
55' Tweede gele kaart Rostov Tweede gele kaart voor D. Vedernikov Rostov
57' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor N. Chicherin Krylya Sovetov
68' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Popovic voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
70' Wissel Rostov Wissel R. Eremenko voor D. Proshlyakov Rostov
80' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Smirnov voor D. Kabutov Krylya Sovetov
86' Wissel Rostov Wissel D. Glebov voor I. Popov Rostov
86' Wissel Rostov Wissel A. Dolgov voor A. Ionov Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Rostov
Opstellingen Krylya Sovetov - Rostov
De opstellingen van Krylya Sovetov en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rostov zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.